Між двома циклонами: якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Між двома циклонами: якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому
  • Цього тижня Україна опиниться між антициклоном Стефаном та циклоном Стефанією. 

  • Яку погоду принесе таке поєднання читайте далі.

Вже у понеділок Україна опиниться між двома атмосферними утвореннями — антициклоном Стефаном над східним Чорномор`ям та циклоном Стефанією над Скандинавією. Тому 26 вересня атмосферні фронти зумовлять у більшості областей періодичні дощі. У південній частині понеділок буде сухим.

Фото Наталки Діденко

Вітер в Україні завтра очікується південно-західним, невеликим або помірним.

Про градуси:

Відео дня

На півночі та заході буде свіжіше, проте без якихось відчутних холодів. А ось дощі періодичні таки випадатимуть, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 26 вересня, температура повітря коливатиметься від +7+9 вночі до +13+15 вдень. Вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Впродовж усього дня небо буде вкрите хмарами. Увечері йтиме дощ.

У вівторок, 27 вересня, впродовж усього дня буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9+11 вночі та +12+14 вдень.

В середу, 28 вересня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9+11 вночі та +15+17 вдень.

У четвер, 29 вересня, ранок буде похмурим, хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура +4+6 вночі та +16+18 вдень. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 30 вересня, ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря: +6+8 вночі та +16+18 вдень. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 1-2 жовтня, стовпчики термометра піднімуться до +12+15 вночі та +20+21 вдень. У суботу протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів. У неділю незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері погода також буде похмурою. Уночі можливий сильний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, наприкінці вересня очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні та  впливатимуть на самопочуття метеочутливих людей. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у вересні 2022. Як вберегти себе

Також читайте скільки магнітних бур очікують в жовтні, коли саме вони будуть та як вберегтися від шкідливого впливу. Що радять робити метеозалежним, а чого категорично не рекомендують читайте в матеріалі Магнітні бурі у жовтні 2022: календар небезпечних для самопочуття дат

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Лук'янова

    То точно  "Стефанія,  мамо "😂😂😂

keyboard_arrow_up