На Хмельниччині оголошено штормове попередження

На Хмельниччині оголошено штормове попередження
Фото ілюстративне
  • Прогнозують сильний вітер та грози.
  • Синоптики оголосили про І рівень небезпечності (жовтий).

Впродовж доби 27 липня у західних областях прогнозують грози. В окремих районах град та шквали вітру до 15-20 метрів за секунду. Синоптики попереджають І рівень небезпечності, жовтий. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі

Тут і далі скріни з сайту Українського гідрометцентру

У Хмельницькому передбачають температуру повітря до +23+25 вдень та +14+16 вночі. Дощі та грози. По області погода буде такою:

Відео дня

Крім того, 27 липня у більшості західних, південних, Вінницькій, Житомирській, областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптик Наталка Діденко каже, що найхолоднішими 27 липня будуть Рівненщина, Житомирщина та Карпати. Вдень там очікують до +20+24 градуси (на високогір'ї +14+19 градусів).

Найспекотнішими виявляться Одещина та Миколаївщина, до +29+32 градусів. А загалом в Україні максимальна температура повітря становитиме +25+30 градусів.

Вітер обіцяє бути слабким, максимум десь, при закрутах, помірним, північно-західного напрямку. Дощі з грозами пройдуть місцями у північній частині України, на Заході та торкнуться окремих районів Харківщини.

Більша частина території України належатиме сухій погоді анициклонального характеру. Буде багато сонця і красивих білих купчастих хмар.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kozak Sergej

    Типо работаем

keyboard_arrow_up