На Хмельниччині прогнозують заморозки до -5

На Хмельниччині прогнозують заморозки до -5
Фото ілюстративне
  • Синоптики попереджають мешканців області про похолодання на найближчі 3 доби. 

  • Вони оголосили І (жовтий) рівень небезпечності.

Найближчими днями хмельничанам та мешканцям області доведеться вночі кутатися тепліше. На три доби синоптики прогнозують зниження температури вночі та заморозки на грунті. Про це попереджають в Українському гідрометцентрі. 

Метеорологи оголосили І (жовтий) рівень небезпечності по всій Україні, крім Закарпаття та південної частини на 3 дні — з 6 по 8 вересня. Щоправда лише вночі, адже саме в цю пору прогнозують заморозки на поверхні грунту від 0 до -5 градусів. 

А у північно-східних та східних областях мінусову температуру очікують і у повітрі — 0-3° (II рівень небезпечності, помаранчевий). 

Відео дня

Синоптик Наталка Діденко також попереджає про нічне похолодання. Вона додає, що вже 6 вересня переважаючим напрямком вітру буде північний та північно-західний, а в західних областях — північно-східний.

Температура повітря в денні години +15+19 градусів, на півночі місцями +12+15 градусів, у південній частині та на Закарпатті до +20+22 градусів.

— А ось найближчої ночі буде холодно, +3+8 градусів, на півдні та на Закарпатті +6+12 градусів. І — увага! — вже з'являються заморозки, вночі в більшості областей місцями 0-3 градуси, окрім півдня, — підсумовує прогноз Діденко

До слова, цього тижня на Хмельниччині слід очікувати по справжньому вересневу погоду. На вікенд обіцяють дощі. Детальний прогноз по днях читайте за посиланням. 

Нагадаємо, у вересні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Дві потужні магнітні бурі накриють Землю. Вони впливатимуть на самопочуття метеочутливих людей. Середні та низькочастотні бурі будуть впродовж всього місяця. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у вересні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Кузнецов

    Дрова тра дiставати...

keyboard_arrow_up