На Хмельниччину повертається зима: прогноз погоди на 6 березня

На Хмельниччину повертається зима: прогноз погоди на 6 березня
  • Область накриє снігом.
  • Детальніше про погоду завтра, читайте далі.

В Україну 6 березня з півночі прийде атмосферний фронт зі снігом. У деяких областях температура повітря опуститься до 3 градусів морозу. Так, найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Найтепліше буде в Закарпатській області (до +13 градусів). Про це стало відомо з Українського центру з гідрометеорології.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом першого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь, чого чекати від погоди в березні в окремому матеріалі.

Розповідаємо, якої погоди чекати на Хмельниччині завтра.

Відео дня

Прогноз погоди на 6 березня 

В середу, 6 березня,температура повітря по області вночі опуститься на градус нижче нуля. Вдень прогнозують 1-6 градусів з позначкою «плюс».

В обласному центрі вночі очікують від 0 до 2 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 2-4 градусів вище нуля.

На Хмельниччині буде хмарно з проясненням. Вночі істотних опадів не прогнозують. Натомість, вдень, за словами синоптиків, буде невеликий дощ та мокрий сніг. Але, враховуючи плюсову температуру, він швидко розтане.

Вітер посилиться. Його напрямок зміниться на північно-східний. Швидкість вітру буде 7-12 м/с.

Нагадаємо, в березні через сонячну активність прогнозують кілька магнітних бур. Коли чекати небезпечних днів для метеозалежних людей та як вберегтись від магнітних бур, дізнавайтесь тут.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up