Перший сніг та морози: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині

Перший сніг та морози: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині

Дізнавайтесь яку погоду прогнозують синоптики на третій тиждень листопада. 

Вже цього тижня в Україні може випасти сніг. Не повсюди, але в багатьох районах. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко

Зниження температури повітря відбуватиметься поступово: у понеділок-вівторок до +3+8 градусів, а з четверга до -3+4 тепла.

У понеділок-вівторок в більшості областей передбачають впродовж дня температуру +3+8 градусів, проте тепліше повітря ще затримається у західних областях та у південній частині. Тут прогнозують +8+13 градусів.

Відео дня

Антициклон — область високого атмосферного тиску — утримуватиме будь-які опади, тож поки переважатиме суха, навіть часто із сонцем, погода. 

А ось у середу-четвер температура повітря буде знижуватися. Відтак, в другій половині тижня навіть вдень з'являться "мінуси" та випадатиме мокрий сніг.

— Ще є час підготуватися ретельніше до похолодання. Не забувайте закривати двері та вікна на сходових клітинах, підготуйте теплішу домашню одежу, пледи, хай у термосах буде щось гаряче при вимкненому струмі, акумулюйте тепло навколо себе будь-якими безпечними та розумними способами, — додає Діденко. 

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 14 листопада, температура повітря коливатиметься від +4+6 вночі до +7+9 вдень. Вітер східний, 2-3 метри за секунду. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.

У вівторок, 15 листопада, на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів. Вітер південно-західний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +2+6 вночі та +10 вдень.

В середу, 16 листопада, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень і ввечері йтиме дощ, який поступово слабшатиме. Вітер північно-західний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +2 вночі та +6+7 вдень.

У четвер, 17 листопада, до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура -1 вночі та -6 вдень. Вітер північний, 3-5 метрів за секунду.

У п’ятницю, 18 листопада, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Без опадів. Температура повітря: -2-4 вночі та -7-8 вдень. Вітер північний, 3-5 метрів за секунду.

На вихідні, 19-20 листопада, стовпчики термометра піднімуться до -1-4 вночі та -7 вдень. У суботу ранкові хмари швидко зникнуть і, починаючи з середини дня, погода буде ясною. У неділю хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів на вихідні

*за даними сайту sinoptik.ua. 

До слова, у листопаді Землю накриє декілька магнітних бур різної потужності. Метеозалежним людям ці періоди пережити важко, але є поради, які допоможуть уникнути негативного впливу сонячних спалахів. Дізнавайтеся скільки бур слід очікувати та коли вони відбудуться. А також читайте як вберегтися у матеріалі Магнітні бурі в листопаді 2022: календар небезпечних дат

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач98

    Лютого?Що ви курите/ палите?

keyboard_arrow_up