Весняне тепло і дощі накриють частину України: прогноз на 13 травня

Весняне тепло і дощі накриють частину України: прогноз на 13 травня
Фото ілюстративне
  • Дощів завтра слід очікувати і хмельничанам.
  • Про погоду у Хмельницькому, дізнавайтеся на нашому сайті.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, завтра в Україні дощитиме у західних областях. У більшості регіонів вдень до +19 градусів.

"Із заходу до України наблизиться циклон Kai. Він ніби не дуже масштабний, але дощів в Карпатах поналиває завтра.

Загалом про опади. Дощі найбільш ймовірні в західній частині України. Карта 2. Можливо, ввечері дотягне до Вінниччини, Житомирщини.

Відео дня

Температура повітря. Нарешті потепліє в східних областях, там, а також на Півдні плюс Дніпропетровщина очікується +19+22 градуси. На решті території України протягом дня +15+19 градусів.

Вітер південних напрямків стихне завтра на Сході, проте посилиться в західних та північних областях України", - написала вона.

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Хмельницькому буде вкрите хмарами. Без опадів", - повідомляє Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 29.8° (1968 року)
  • Мінімальна температура: 1.1° (1980 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від +6 до +18 градусів. Дощ. 

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме вдень до +16 +19 градусів. Вранці очікується до +7 градусів.

Народний прогноз погоди   

Народний прогноз погоди: 13 травня відзначається день пам'яті апостола Якова Заведієва. Наші пращури спостерігали за вечором і ніччю на Якова: теплий вечір і зоряна ніч пророкували грозове і тепле урожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця.

Читайте також: 

Магнітні бурі в травні: коли чекати та як вберегтися 

Тепліше, ніж зазвичай: в Укргідрометцентрі дали прогноз на травень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любов Сердунич

    13 травня. Теплий вечір і зоряна ніч пророчили грозове і тепле врожайне літо. На погоже літо вказував і ясний схід сонця. Сухе літо пророчив теплий вечір.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up