Похолодання та навіть мокрий сніг. Погода в Україні погіршиться

Похолодання та навіть мокрий сніг. Погода в Україні погіршиться
ua.depositphotos
  • Уже завтра відчутно похолодає.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, 30 жовтня в Україні похолодає, а місцями задощить.

"Вже завтра відчутно похолоднішає на Заході України, вдень там до +9+13 градусів. А в суботу це похолодання пошириться далі. У більшості областей України завтра, в п'ятницю, очікується +11+15 градусів, на Півдні та південному сході +15+18 градусів.

Дощі 30-го жовтня пройдуть місцями в західних областях, на Луганщині, у Вінницькій та Одеській областях, дійдуть до Черкащини, Житомирщини та Київщини. У Карпатах можливий мокрий сніг",- написала вона.

Відео дня

Якою буде погода у Хмельницькому

  • "Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вранці йтиме дрібний дощ. Удень та ввечері опадів не очікується", - зазначає Sinoptik.ua.

Слід зауважити, що за період метеоспостережень у Хмельницькому були зафіксовані такі температурні рекорди цього дня:

  • Максимальна температура: 17.3° (1960 року)
  • Мінімальна температура: -8.2° (1951 року)

За даними Укргідрометцентру, в Хмельницькому завтра прогнозують від +6 до +12 градусів. Дощ.

Як повідомляє сайт Gismeteo, завтра у Хмельницькому температура повітря становитиме від +6 до +10 градусів. Дощитиме.

Народний прогноз погоди   

30 жовтня вшановується пам'ять святого пророка Осії, який мав дар звіщати про лиха. У цей час закінчувався літній шлях і починався зимовий: "На Осії колесо з віссю прощається, бо віз у заслінок поліз, а сани ще не зніс" – віз у сарай ставили, сани на світ витягували. А погоду передвіщали за зозулею: якщо вона кує на сухому дереві, то невдовзі буде мороз.

Читайте також: Раз на кілька років. Над Україною зійде блакитний Місяць
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любов Сердунич

    В цю пору ЗОЗУЛЯ?!. Та зозуля вже давно полетіла в ирій!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up