В очікуванні сонця. Прогноз погоди у Хмельницькому на тиждень

В очікуванні сонця. Прогноз погоди у Хмельницькому на тиждень
  • Липень, який більше нагадує вересень. Синоптики прогнозують потепління, але поступове.
  • Стовпчики термометрів потроху підніматимуться. Циклон нарешті відходить.

- Циклон відійшов активною фазою з України, прояснило і притихло. Але сьогодні він спіткнутися - що то старша людина - вивернувся на нас і знову робить небо осіннім, повітря холодним, а дощі - періодичними. Завтра також він ще побурчить та позітхає - на Півночі, Заході та у більшості центральних областей місцями невеликий дощ. Південь, Схід, Дніпропетровщина та Полтавщина - у переважно сухій погоді. Холод ще затримається, у північних, західних областях, на Вінниччині та Кіровоградщині +17+22 градуси, - пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук. 

Отож, у вівторок, 3 липня, у Хмельницькому очікується від +11° до +18°. Опадів на цей день не передбачається.

У середу, 4 липня, буде тепліше, аніж в попередні дні. Від +13° до +22° обіцяють хмельничанам. Без опадів. Вдень можлива недовга окупація неба хмарами. Можливі сильні пориви вітру.

Відео дня

Вже у четвер, 5 липня, сонечко порадує жителів міста. У Хмельницькому хмари вранці розсіються та більше в цей день на небі не з'являться. Опадів також не прогнозується. Температура повітря - від +15° до +24°.

У п’ятницю, 6 липня, погода триматиметься. Різких змін не прогнозується. Температура повітря - від +15° до +24°. Також без дощів.

На вихідні, 7 та 8 липня, у Хмельницькому буде мінлива погода. В суботу вдень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися. Дрібні опади обіцяють і в неділю. Стовпчики термометрів сягнуть максимальної позначки - +22°.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up