ЦВК зареєструвала чергових кандидатів у нардепи з Хмельниччини. Що про них відомо

ЦВК зареєструвала чергових кандидатів у нардепи з Хмельниччини. Що про них відомо
Олександр Попов та Віктор Худняк
  • Обидва кандидати балотуються від 193 округу.

  • Один з них іде самовисуванцем, іншого висунула партія.

Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів у депутати Верховної Ради України від Хмельниччини. Відповідне рішення прийняли на засіданні 14 червня. Крісло в парламенті хоче отримати Віктор Худняк, який балотується самовисуванцем. Бути депутатом також хоче Олександр Попов. Його висунула політична партія «Правий сектор». Обидва кандидати балотуються від 193 виборчого округу. Він охоплює місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони.

Що відомо про Віктора Худняка

Основна інформація про кандидатів є на сайті ЦВК. Віктор Худняк народився 24 лютого 1981 року в Кам’янець-Подільському районі. Має вищу освіту. Зараз працює начальником Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області. Мешкає у Кам’янці-Подільському, судимостей не має. До будь-якої політичної партії не належить.

За даними сайту «Чесно», 2014 року Віктор Худняк балотувався до Верховної Ради від «Народного фронту». Наступного року балотувався вже до Хмельницької обласної ради від «Блоку Петра Порошенка „Солідарність“». В обох випадках депутатом він так і не став.

Відео дня

За даними реєстру електронних декларацій НАЗК, Віктор Худняк має земельну ділянку в Кам’янець-Подільському районі та квартиру в Кам’янці-Подільському. У розділі транспортних засобів вказаний автомобіль «Hyundai Accent», придбаний 2016 року за 335 тисяч гривень. 2018 року він отримав понад 560 тисяч гривень зарплати. У розділі грошових активів вказані 250 тисяч гривень готівки.

Що відомо про Олександра Попова

Олександр Попов народився 25 травня 1981 року в Кам’янці-Подільському. Має вищу освіту. Зараз ніде не працює. Живе у Кам’янці-Подільському, судимостей не має. Є членом партії «Правий сектор».

За даними сайту «Правого сектору», з 2014 до 2016 року Олександр Попов брав участь у війні на Сході України, зокрема в районі Донецького аеропорту. Кілька разів отримував поранення, через одне з яких нести службу вже не зміг. 23 березня 2018 року очолив Хмельницьку обласну організацію партії «Правий Сектор».

Нагадаємо, що позачергові вибори до парламенту мають відбутися 21 липня. Раніше ми вже писали про зареєстрованих кандидатів у депутати від Хмельниччини. Читайте про них у таких матеріалах:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    З такими кандідозами дорога до коматозу!!!

    Юрий Коцеруб reply Анонім

    Один проста людина, а іншій біля кормушки та щей не погано розжився , та видно там суцільна корупція і він хоче таку ж корупцію у верховній раді творити!!!
  • Варфоломій

    достойні люди
  • Коля

    Ага, особенно такие фахівці как Худняк :)))))))
  • Григорій Мандибура

    В Верховній Раді мають бути законотворці, тобто люди з досвідом фахової, практичної роботи в органах юстиції.

    Григорій Мандибура reply Григорій Мандибура

    Вибачте за помилку : ПОРЯДНІ ЛЮДИ.

    Григорій Мандибура reply Григорій Мандибура

    Не підмінюйте понять. Мають бути ПОРЯЖДНІ ЛЮДИ І ПРОФЕСІОНАЛИ. Ато 5 років вчилися. Отримали тверду двійку і просять залишити на другий термін ще повчитись.

    Юрий Коцеруб reply Григорій Мандибура

    Два рази навіть партії не протягнули це ж який позор, а він щей сам балотується сміх тай годі! Он як розжився за кілька років навчився красти внизу тепер хоче до гори!!  Таких в шию гнати треба навіть з органів юстиції я вже мовчу про верховну раду!!!

    Дима Кучка reply Григорій Мандибура

    Правильно в раді мають бути чекісти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up