У Хмельницькій обласній раді з’явилася нова депутатка. Що про неї відомо

У Хмельницькій обласній раді з’явилася нова депутатка. Що про неї відомо
Фото з сайту Хмельницької обласної ради
  • Депутаткою облради стала Галина Барабаш.

  • Вона зайняла місце Івана Гончара.

Хмельницька обласна рада тепер має нову депутатку. Нею стала Галина Барабаш. Вона увійшла до складу фракції партії «ВО „Свобода“». Раніше зі складу фракції вийшов Іван Гончар. Рішення про призначення Галини Барабаш депутатом прийняла Центральна виборча комісія. Сьогодні, 20 грудня, Галині Барабаш вручили посвідчення та тимчасову картку для голосування. Про це повідомляє сайт Хмельницької обласної ради.

Галина Барабаш зараз працює директором музею історії міста Хмельницького. Народилася 1 листопада 1958 року. Має вищу освіту. Раніше працювала бібліотекарем у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва. 1998 року балотувалася до Хмельницької міської ради від партії «Народний рух України». 2010 року балотувалася знову, але вже від «Свободи». В обох випадках депутатом не стала. Брат Галини Барабаш Микола є депутатом Хмельницької міської ради.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • IGOR

    Очередная рокировка в филиале NSDAP
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up