За Симчишина проголосували 74 тисячі хмельничан

За Симчишина проголосували 74 тисячі хмельничан
  • Результат чинного міського голови — майже 87% підтримки серед виборців.

  • На другому місці — кандидатка від«Слуги народу» Інна Ящук.

Понад 74 тисяч мешканців Хмельницької ОТГ на виборах міського голови підтримали кандидата від «Свободи» Олександра Симчишина. Це 86,83% від усіх виборців, які взяли участь у голосуванні. Документ з результатами Олександр Симчишин виклав на своїй сторінці у Facebook.

У цілому результати голосування на виборах міського голови такі:

  • Відео дня
    /li>

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (89)
  • Сергей Анишин

    Кількість виборців віднесених до дільниць          
    м. Хмельницького 209662 станом на 31.10.2020
  • Людмила Богачик

    Треба включати мозги і йти голосувати а не критикувати
  • Иванка Корольчук

    Я читала статью почему у него все вышло. Он очень хорошо вложился в пиар на протяжении всего срока" все каналы рассказывают какой он хороший. Также он наладил хорошие взаимоотношения с сбу, прокуратурой и всеми органами. Наверное,  с бандитами тоже.  теперь они заслуженные тренера и уважаемче почетные жители,  повылазили с подполья. Чумаков, и остальные бывшие рекетиры  90х.

    Иванка Корольчук reply Иванка Корольчук

    Дмитро Баула так я и говорю, думаю лучше и не может быть. Он хоть и реально что то делает, а до него все стояло. при чем тут Кернес к Хмельницкому. Вспомните Бывших мэров наших. Хотя чем то запомнились?

    Дмитро Баула reply Иванка Корольчук

    Иванка Корольчук  так всюди чи ви гадаєте в Кернеса чи Кличка по іншому...хіба що ціна% відкатних... Зе казино закрив а мери їх не бачать)))
  • Halina Muliar

    Ця перемога є запрацьованою.І є результатом та підсумком роботи пана Симчишина за останніх 5 років. Пишаюся розвитком міста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up