Гончар, Лукашук, Собко і Ящук програли вибори: що робитимуть далі (ОНОВЛЕНО)

Гончар, Лукашук, Собко і Ящук програли вибори: що робитимуть далі (ОНОВЛЕНО)
  • Попередні дані свідчать про перемогу чинного міського голови Олександра Симчишина.

  • Ми звернулися до решти кандидатів з питанням про їхні плани на майбутнє.

На цьогорічних місцевих виборах посаду міського голови хотіли зайняти п’ятеро хмельничан. Судячи з даних нашого екзит-полу та інформації «Команди Симчишина», чинний міський голова перемагає вже у першому турі. Підтримка решти кандидатів є значно нижчою. Ми вирішили дізнатися, чим колишні кандидати займатимуться після місцевих виборів.

Іван Гончар, «Сила і честь»

Займатимуся тим, чим займався, — бізнесом, підприємницькою діяльністю. Буду працювати, як працював. Політикою, звісно, буду займатися, партією «Сила і честь». Ми пройшли вибори і будемо готуватися до наступних. Наступні вибори починаються тоді, коли закінчуються чергові.

Відео дня

Богдан Лукашук, «Батьківщина»

Буду працювати у міській раді депутатом. Також продовжу своєю роботою займатися, а також громадською діяльністю, оскільки я очолюю громадську організацію «Батьківщина молода».

Анатолій Собко, «За конкретні справи»

Буду займатися сім’єю. Продовжу також займатися бізнесом. Чи буду займатися політикою? Все в руках Бога й людей.

 

Інна Ящук, «Слуга народу»

Я буду продовжувати займатись своєю професійною науковою, викладацькою діяльністю. Маю у планах чимало освітніх, волонтерських проєктів. Планую надалі долучатись до ідей розвитку місцевої громади.

Нагадаємо, що вчора, 26 жовтня, міський голова провів перший брифінг після виборів. Зокрема, розповів про найближчі плани, наприклад, кадрові зміни у міській раді. Про це детальніше в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрій Петрович

    Юрій Петрович reply Юрій Петрович

    Протягом 5 років...
  • Миколай Сивак

    Ого і Хэйлі Джоел Осмент теж балатувався 😄
  • Алёнка Кравченко

    Інна  Ящук не має часу з вами зв'язуватись вона продовжує стирати надписи на будинках

    Алёнка Кравченко reply Алёнка Кравченко

    Галина Рудницька слава Богу немає

    Галина Рудницька reply Алёнка Кравченко

    Алёнка Кравченко  А що ці надписи і у Меджибожі є? Ну що ж вам видніше....
  • Pietrov Vlad

    Я готовий!)))))пустити тіхарика!)))))   Я готова)))))) газувати!))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up