Гончар, Лукашук, Собко і Ящук програли вибори: що робитимуть далі (ОНОВЛЕНО)

Гончар, Лукашук, Собко і Ящук програли вибори: що робитимуть далі (ОНОВЛЕНО)
  • Попередні дані свідчать про перемогу чинного міського голови Олександра Симчишина.

  • Ми звернулися до решти кандидатів з питанням про їхні плани на майбутнє.

На цьогорічних місцевих виборах посаду міського голови хотіли зайняти п’ятеро хмельничан. Судячи з даних нашого екзит-полу та інформації «Команди Симчишина», чинний міський голова перемагає вже у першому турі. Підтримка решти кандидатів є значно нижчою. Ми вирішили дізнатися, чим колишні кандидати займатимуться після місцевих виборів.

Іван Гончар, «Сила і честь»

Займатимуся тим, чим займався, — бізнесом, підприємницькою діяльністю. Буду працювати, як працював. Політикою, звісно, буду займатися, партією «Сила і честь». Ми пройшли вибори і будемо готуватися до наступних. Наступні вибори починаються тоді, коли закінчуються чергові.

Відео дня

Богдан Лукашук, «Батьківщина»

Буду працювати у міській раді депутатом. Також продовжу своєю роботою займатися, а також громадською діяльністю, оскільки я очолюю громадську організацію «Батьківщина молода».

Анатолій Собко, «За конкретні справи»

Буду займатися сім’єю. Продовжу також займатися бізнесом. Чи буду займатися політикою? Все в руках Бога й людей.

 

Інна Ящук, «Слуга народу»

Я буду продовжувати займатись своєю професійною науковою, викладацькою діяльністю. Маю у планах чимало освітніх, волонтерських проєктів. Планую надалі долучатись до ідей розвитку місцевої громади.

Нагадаємо, що вчора, 26 жовтня, міський голова провів перший брифінг після виборів. Зокрема, розповів про найближчі плани, наприклад, кадрові зміни у міській раді. Про це детальніше в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Юрій Петрович

    Юрій Петрович reply Юрій Петрович

    Протягом 5 років...
  • Миколай Сивак

    Ого і Хэйлі Джоел Осмент теж балатувався 😄
  • Алёнка Кравченко

    Інна  Ящук не має часу з вами зв'язуватись вона продовжує стирати надписи на будинках

    Алёнка Кравченко reply Алёнка Кравченко

    Галина Рудницька слава Богу немає

    Галина Рудницька reply Алёнка Кравченко

    Алёнка Кравченко  А що ці надписи і у Меджибожі є? Ну що ж вам видніше....
  • Pietrov Vlad

    Я готовий!)))))пустити тіхарика!)))))   Я готова)))))) газувати!))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up