Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у «Євросмаку» біля кінотеатру “Планета”

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у «Євросмаку» біля кінотеатру “Планета”
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про «Євросмак» на Подільській, що біля кінотеатру “Планета”.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують в їдальні “Євросмак” на Подільській.

Адреса: вул. Подільська, 39

Відео дня

Інтер'єр. Їдальня "Євросмак" знаходиться в будівлі кінотеатру "Планета" на першому поверсі. Потрапити до неї можна зі сторони вулиці Соборної. Збоку є синьо-жовта вивіска, яка інформує про заклад. В їдальні лише один зал. Від столу роздачі він відділений перегородкою. 

Стіни їдальні пофарбовані у жовтий колір і знизу обкладені деревом. На них висять картини, а по обидва боки залу встановлені два телевізори. На весь заклад є 10 столиків, до кожного з них - по 4 стільчики. При вході у їдальню і з іншого боку залу стоять два вішаки.

В приміщенні досить тепло. В вікон та дверей не задуває. Щоправда, бракує трохи більше простору. 

Меню. Зверху над столом роздачі розмістили меню. Там можна знайти перелік перших і других страв, а також десертів та напоїв. До кожної страви, яку можна замовити, виставлена ціна. Крім цього, цінники на їжу є вздовж столу роздачі.

Комплексного обіду у закладі нема. Його можна сформувати самому. Ми обрали горохову юшку, картоплю по-домашньому з битком, салат з капусти та огірка та два шматочки хліба. З напоїв взяли компот. 

Ціна. За обід ми заплатили майже на 20 гривень більше, аніж у "Luxor Plaza", де харчуються чиновники ОДА та облради. Їжа "потягнула" на 75 гривень. Найбільше грошей коштує проскурівський биток - 25 гривень.

За порцію горохової юшки віддали 11 гривень, а за картоплю по-домашньому - 16 гривень. Салат з капусти та огірка обійшовся в 14 гривень. Два шматочки хліба коштують 2 гривні, а компот - 7 гривень. 

Смак. Знайшовши вільний столик взялись за першу страву. Горохова юшка була смачною. А от у картоплі по-домашньому було забагато цибулі. Биток подали великий, але тоненький. Салат був свіжим і в міру соленим. Загалом порції великі і ситні. Смачним був і компот. Посмакувати можна було і трьома скибочками яблук, які були у стакані з напоєм. 

Гігієна. Туалет у "Євросмак" лише один. Вбиральня не поділена на чоловічу і жіночу. Знаходиться вона відразу за столом роздачі. Сторонього запаху у туалеті ми не почули. Підлоговий унітаз чистий. На тримачі був туалетний папір. Відро для паперу не було повним. Біля рукомийника стояло рідке мило. Рушничків для того, щоб витерти руки, нема. Зате на стіні висить рукосушка. 

Обслуговування. В їдальню ми завітали о 13:30. Майже всі столики були зайняті. Однак черги біля каси не було. Піднос для їжі потрібно брати самому. Після цього одразу декілька працівниць накладають їжу, яку хочете замовити. Чек видають відразу як оплачуєте страви. 

На залі працює ще одна працівниця їдальні. Як тільки відвідувачі поїли і йдуть, вона забирає тарілки та витирає стіл. 

Підсумок. В "Євросмак" можна поїсти дуже ситно, бо страви досить великі. Але за обід доведеться викласти чималу суму. Готують у їдальні смачно, страви не холодні і свіжі. 

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також: Як годують у столовій №33

Як годують у «Бістро» біля прокуратури

Як годують чиновників у «Luxor Plaza» на майдані

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Dima Makarov

    Гарний заклад. Так, там дійсно дороговато, але смачно. Харчувався там чотири роки (поки працював поряд) і жодних нарікань не маю.
  • Александр Билан

    Смачно, але:

    - Дорого

    - Відсутній термінал для розрахунку карточною

    - Непривітний персонал

    - Нічого не змінюється на протязі 6-ти років
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up