Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у кафе «Центральне»

Перевіряємо хмельницькі їдальні: як годують у кафе «Центральне»
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про кафе «Центральне», що біля майдану Незалежності.

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе «Центральне».

Адреса: вулиця Гагаріна, 5

Відео дня

Інтер’єр. Кафе «Центральне» розмістилося на цокольному поверсі готелю «Центральний», що неподалік майдану Незалежності. Щоб зайти до нього, потрібно зайти у двері, що ліворуч від центрального входу і спустися вниз та повернути ліворуч.

Інтер’єр у кафе звичний для багатьох закладів харчування, які ми перевіряли раніше. У першому залі знаходиться лінія роздачі їжі та декілька столиків. Більше місць для того, щоб присісти і пообідати, є у другому залі. На стінах тут фото різних споруд і місцин Хмельницького.

Меню. Вибір страв у кафе досить великий. На вибір було три види першого й широкий асортимент гарніру, м’ясних страв і салатів. Також пропонували компот і декілька видів випічки до нього. Усе це виглядали свіжим і апетитним.

Ціна: Аби витратити на обід якнайменше, ми обирали найдешевші страви і брали перше й друге по половині порції. Попри це, усього вийшло немало й нам вистачило, щоб пообідати. По 5 гривень ми віддали за пів порції сирного супу і компот з яблук і смородини. Найдорожчими у нашому меню виявилися котлета із птиці і вінегрет – 10 і 8 гривень відповідно. 3 гривні ми заплатили за половину порції рисової каші политої маслом і ще 1 гривню за шматочок хліба. Разом вийшло не так багато – 32 гривні.

Смак. Розрахувавшись за обід, ми попрямували в другий зал. Присівши, відразу взялися за суп. Він був в міру посоленим і теплим. І смачним. Єдине, що розчарувало, суп подали надщербленій тарілці.

Каша була уже ледь теплою, та смачною. Це ж саме можна сказати і про котлету. Смачним був і вінегрет. Й усе це доповнив досить непоганий компот. Зіпсував загальне враження також дещо засохлий хліб.

Гігієна. Віднайти туалет у закладі не так просто. Він знаходиться у іншій частині приміщення. Щоб діти до нього, потрібно вийти із кафе й повернути ліворуч й далі попрямувати по коридору. В кінці праворуч двоє дверей із жіночим і чоловічим туалетами. Щоб потрапити до них, заздалегідь потрібно взяти ключ у касира. Двері тут зачинені. Всередині досить чисто й немає неприємного запаху.

Обслуговування.  Персонал у закладі досить привітний і клієнтів тут обслуговують ввічливо.  В закладі було тепло й чисто. Підноси. Які відвідувачі залишали на столах, оперативно прибиралися. На столах були набори із сіллю та перцем. Та не було серветок. Їх потрібно заздалегідь брати разом із підносом. Серед недоліків варто згадати надто гучно увімкнений телевізор, що заважає спілкуванню відвідувачів.

Підсумок: Обід у кафе «Центральне» найменше «вдарив» по гаманцю. Годують тут смачно й ситно, а обслуговують ввічливо і оперативно. Загальне враження зіпсувала надщерблена тарілка, засохлий хліб, гучний телевізор і не надто зручне розташування туалету.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Гончарук

    Кухня в Центральному дійсно не погана. Але туалет жахливий. Розмір його метр на метр, розвернутись не реально. Якщо туди зайде повна людина, то напевно двері закрити не вдасться))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up