Потрібно:
Цибулю нарізаємо, часник подрібнюємо. Обсмажуємо на олії.
З хліба знімаємо кірочки. Хліб замочуємо у вершках, а кірочку ділимо на дві частини: одну нарізаємо дрібними кубиками та підсушуємо в духовці, а іншу заморожуємо та згодом натираємо на тертці.
Пропускаємо м’ясо, хліб, цибулю, часник через м’ясорубку. Солимо та перчимо.
Вимішуємо фарш руками. Загортаємо в харчову плівку та відбиваємо. Кладемо у холодильник на 20 хвилин.
Натираємо заморожене вершкове масло та додаємо його в фарш. Знову відправляємо усе у холодильник на 5-10 хвилин.
Збиваємо яйця. Формуємо із фаршу котлети. Опускаємо кожну спочатку у яйця, потім у дрібну хлібну паніровку, знову у яйця і обвалюємо у сухарях.
Обсмажуємо, а потім доводимо до готовності в духовці при температурі 200 градусів протягом 20-30 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.