Для тіста:
Для начинки:
Додаємо в борошно вершкове масло та розтираємо до утворення масляно-борошняної крихти.
Змішуємо їх із яйцем, холодним молоком. Додаємо сіль і цукор. Замішуємо тісто та залишаємо на 30 хвилин у холодильнику.
Готуємо начинку. Нарізаємо білу частину цибулі кільцями. Обсмажуємо її на суміші олії і вершкового масла. Змішуємо яйця з вершками, сіллю, перцем. Додаємо до цибулі і вкидаємо натертий сир.
Ділимо тісто на дві частини. Розкачуємо тісто в тонкий пласт і вистилаємо ним форму.
Викладаємо у форму начинку. Розкачуємо в тонкий пласт другу частину тіста і накриваємо ним пиріг.
Змащуємо верх пирога жовтком з молоком. Випікаємо при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.