Інгредієнти:
Одну цибулину відкладаємо, а інші ріжемо півкільцями. Мнемо їх та додаємо оцет, цукор і сіль. Залишаємо на кілька хвилин.
М’ясо нарізаємо пластами, відбиваємо гарненько та солимо і перчимо. Ріжемо 1 цибулину (ту що залишилася).
На кожен відбитий шматочок викладаємо трішки цибулі та щільно загортаємо Паніруємо крученики в борошні й обсмажуємо на олії на великому вогні. Щоб крученики краще трималися, можна закріпити їх зубочистками перед обсмаженням, а потім зняти.
У сковороді розігріваємо 3 ложки олії та відправляємо нашу мариновану цибулю, порізану півкільцями. Обсмажуємо її хвилин 3-5 та додаємо зелену цибулю і тушкуємо ще хвилинку.
Потім додаємо у цибулю ложку борошна, сметану і паприку, вливаємо воду. Солимо і перчимо за смаком.
Рулетики складаємо у форму та заливаємо соусом. Відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 25-35 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.