Рецепт вихідного дня. Готуємо рибу по-тайськи

Рецепт вихідного дня. Готуємо рибу по-тайськи
Фото: stravy.net
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • риба - 1,
  • кокосове молоко - 200 мл,
  • лимон -1,
  • часник - 1,
  • зелень кінзи - пучок,
  • оливкова олія - 1-2 столових ложки,
  • сіль, мелений перець

Рибу очисти, добре промий і обсуши. Натри її сіллю та перцем.

Порубай зелень. Часник теж дрібно поріж. У мисці змішай зелень і часник, додай сік і цедру лимона. Додай кокосове молоко, посолити, поперчити і перемішай.

Форму для запікання змасти оливковою олією, виклади рибу і залий соусом. 

Запікай у заздалегідь розігрітій до200 градусів духовці 40 хвилин.

На 15 хвилин форму з рибою можна накрити фольгою, щоб страва вийшла соковитіша.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up