Рецепт вихідного дня. Готуємо теплий салат з курячою печінкою і яблуками

Рецепт вихідного дня. Готуємо теплий салат з курячою печінкою і яблуками
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Складові:

  • пучок листового салату
  • пучок салату "Айсберг"
  • 50 г сиру
  • 200 г курячої печінки
  • 3 яблука
  • 2 ложки меду
  • ложка діжонської гірчиці
  • олія
  • вершкове масло
  • сіль, перець – за смаком

Листя салату рвемо. Сир нарізаємо. Змішуємо олію, половину меду і гірчицю. Усе перемішуємо.

Підсмажуємо на олії курячу печінку.

Відео дня

На вершковому маслі обсмажуємо нарізані яблука. Додаємо решту меду. Ще тримаємо на вогні 3-5 хвилин.

Викладаємо на тарілку салат. Після, на нього розкладаємо печінку і яблука.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині розквітло дерево, яке є символом американських штатів (ФОТО) 17:05 Мешканець Хмельниччини, який забирав у бабусі пенсію, отримав вирок суду 16:16 Аграрії матимуть бронь від мобілізації: у Мінагрополітики сказали, на скільки 15:32 На Хмельниччині виявили порушення у закупівлях на понад 5 мільйонів гривень Від читача 17:39 Порушення серцевого ритму (АРИТМІЯ). Що необхідно знати? 14:41 Насувається спека: прогноз погоди у Хмельницькому на 17-21 червня 14:03 Скарги на медзаклади Хмельниччини: що й де не влаштовує пацієнтів 13:01 У бюро судмедекспертизи Хмельниччини передали нове лабораторне обладнання 11:48 У Хмельницькому відбувся другий випуск ліцеїстів-прикордонників (ФОТО, ВІДЕО) 11:06 Хмельничани в Instagram: підбірка фото за останній тиждень photo_camera 10:05 Чи вимикатимуть світло 16 червня: що кажуть енергетики 09:01 У Хмельницькому 22 рятувальники гасили пожежу житлового будинку (ФОТО, ВІДЕО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up