Інгредієнти:
Молоко і воду нагрій до кипіння та всип вівсянку - вари 5 хвилин. Зніми з вогню.
Додай масло і мед, перемішай і залиш на 30 хвилин.
У теплій воді розчини цукор, додай дріжджі, перемішай і залиш на 10 хвилин. В опару додай вівсяну кашу. Просіваючи борошно, заміси тісто. В кінці додай сіль і корицю. Залиш підходити на годину.
Тісто трохи заміси і додай розпарені родзинки. Перемішай. Сформуй булочки та виклади в змащену вершковим маслом форму. Залиш підходити на 40 хвилин.
Розігрій духовку до 200°С. Змасти булочки збитим яйцем і постав у духовку на 35-40 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.