Для страви нам потрібно:
Яйце перемішайте з молоком, содою та сіллю. Додайте борошно. Перемішайте вінчиком. Готовому тісту дайте постояти 20 хвилин.
Помідори та ковбасу наріжте кружечками.
Сковорідку змастіть олією та вилийте в неї тісто. Поставте на слабкий вогонь на 5 хвилин, щоб воно трохи підсмажилося та «скріпилося» знизу.
Покрапайте томатним соусом на тісто. Звичайну піцу соусом змащують, але тут тісто рідке, і змастити його просто не вийде.
Розкладіть ковбасу, помідори, посипте сіллю та перцем. Посипте натертим сиром.
Накрийте сковорідку кришкою. Готуйте піцу на слабкому вогні 15 хвилин.
Перед тим як діставати піцу, потрібно дати їй трохи застигнути.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.