Смачний і запашний сніданок: готуємо шарлотку з яблук

Смачний і запашний сніданок: готуємо шарлотку з яблук
Фото: tochka.net
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.

Шарлотка з яблуками - інгредієнти:

  • 4 солодких яблука,
  • 3 яйця,
  • 50 г сметани,
  • 1 склянка борошна,
  • 1 склянка цукру,
  • сода - на кінчику ножа,
  • 1 ч. ложка лимонного соку,
  • 80 г ізюму,
  • трішки пудри або кориці,
  • трішки вершкового масла - для змазування форми.

Яйця збий із цукром і лимонним соком. Додай сметану. Плавно введи борошно, продовжуючи збивати.

Додай соду. Усе ретельно перемішай і дай тісту постояти 5 хвилин.

Яблука почисти і поріж тонкими кружельцями.

Форму для випікання змаж маслом, якщо та вистели папером для випікання.

У форму виклади яблука. Тісто ще раз збий міксером. Потім додай у нього родзинки і ретельно перемішай.

Яблука залий тістом.

Випікай приблизно 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Готову шарлотку посип пудрою, або корицею. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up