Складові:
Капусту розібрати на великі суцвіття. Закип'ятити воду разом із сіллю і варити капусту 4-6 хвилин. Перекласти капусту у тарілку.
Сиру натерти. Приготувати соус: у сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати борошно, швидко розмішати. Відразу влити молоко і ретельно перемішати.. Як тільки маса стане однорідною, додати сир. Додати всі приправи та ретельно перемішати.
Гриби промити і нарізати великими тонкими слайсами. У сковороду налити олії, додати гриби і обсмажити їх до готовності. Посолити і поперчити.
Перекласти гриби на дно форми, зверху викласти суцвіття цвітної капусти. Отриманим соусом залити гриби і цвітну капусту. Зверху посипати сухарями і тертим сиром.
Випікати при 180 градусах, приблизно 20-30 хвилин. Перед подачею прикрасити нарізаною зеленню.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.