Снідаємо смачно. Як приготувати сімейний бутерброд з лаваша

Снідаємо смачно. Як приготувати сімейний бутерброд з лаваша
maximum.fm
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною.
  • Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте.

Потрібно:

  • лаваш
  • яйце
  • плавлений сир
  • сир твердий
  • зелень
  • помідор, ковбаса, шинка, бекон, огірок — словом, усе те, що знайдете у холодильнику.

Яйце збий та підсмаж омлет.

Змастити лаваш сиром. Виклади нарізані овочі та м'ясо на середину лаваша. Готовий омлет розділи на смужки. Виклади їх на іншу начинку. Виклади зелень. Посип зверху натертим сиром.

Відео дня

Згорнути лаваш у рулет. Розріж його на прямокутники. Краї заколи зубочисткою. На сухій пательні трохи підсмаж бутерброди з обох сторін.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up