- Щоранку кожен збирається на навчання, роботу або в інших важливих справах.
- Часу на те, щоб поснідати, залишається вкрай мало.
- Пропонуємо вам рецепт швидкого і легкого у приготуванні сніданку.
Вам знадобиться:
- Яйця - 2 шт.
- Вершкове масло - 20 г
- Оливкова або соняшникова олія
- Голландський сир (в ідеалі - пармезан)
Як приготувати:
- 2 яйця легенько (без ентузіазма) збити виделкою буквально 15 секунд. Ніяких міксерів і блендерів. Посолити-поперчити за смаком.
- Сковорідку поставити на середній огонь, налити трохи оливкової олії, покласти шматочок вершкового масла і дати йому розтопитися.
- Викласти на сковорідку яйця. Перші 10 секунд лопаткою м'яко помішувати яєчну суміш з усіх боків щоб вона гарно схопилась.
- Потім зменшити вогонь на практично мінімальний і дати постояти омлету ще секунд 20-30.
- Омлет повинен з легкістю "їздити" по сковороді.
- За бажанням можна додати будь-яку начинку або просто притрусити сиром.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.