<p class="ck_editor_p"><strong>Вам знадобиться:</strong></p> <ul class="ck_editor_ul"> <li class="ck_editor_li">Яйця - 2 шт.</li> <li class="ck_editor_li">Вершкове масло - 20 г</li> <li class="ck_editor_li">Оливкова або соняшникова олія</li> <li class="ck_editor_li">Голландський сир (в ідеалі - пармезан)</li> </ul> <p class="ck_editor_p"><strong>Як приготувати:</strong></p> <ul class="ck_editor_ul"> <li class="ck_editor_li">2 яйця легенько (без ентузіазма) збити виделкою буквально 15 секунд. Ніяких міксерів і блендерів. Посолити-поперчити за смаком.</li> <li class="ck_editor_li">Сковорідку поставити на середній огонь, налити трохи оливкової олії, покласти шматочок вершкового масла і дати йому розтопитися.</li> <li class="ck_editor_li">Викласти на сковорідку яйця. Перші 10 секунд лопаткою м'яко помішувати яєчну суміш з усіх боків щоб вона гарно схопилась. </li> <li class="ck_editor_li">Потім зменшити вогонь на практично мінімальний і дати постояти омлету ще секунд 20-30. </li> <li class="ck_editor_li">Омлет повинен з легкістю "їздити" по сковороді.</li> <li class="ck_editor_li">За бажанням можна додати будь-яку начинку або просто притрусити сиром. <ul class="ck_editor_ul"> <br> </ul> </li> </ul>