У розпал Великого посту редакція пропонує добірку рецептів пісних страв, які урізноманітнять ваш раціон. Сьогодні готуємо салат із свіжих овочів. Бажаємо приємного апетиту!
Другий тиждень Великого посту починаємо з сирих продуктів. У понеділок можна вживати фрукти і овочі, мед і горіхи. З таким арсеналом фантазії є де розгулятися. Адже для понеділка прекрасно підійдуть салати із свіжих овочів. Таких рецептів безліч. Лише один інгредієнт може в корінь змінити смак стави. Отож, пропонуємо вам простий, а головне корисний рецепт у піст.
Понеділок - сирі фрукти і овочі, мед, горіхи, хліб.
Салат з руколи і помідор
Інгредієнти на 2-ох осіб:
-100 г руколи
-4 шт редиски
-8 помідорів черрі
-10 маслин (без кістки)
-оливкова олія Extra virgin
-оцет
-сіль
Підготовка:
1.Вимийте всі помідори, редис і руколу. Руколі дайте час трішки просохнути, не варто вижимати. щоб вона зберегла свої смакові властивості.
2.Поріжте помідори і маслини навпіл. Редис наріжте на тонкі скибочки.
3.Змішайте всі інгредієнти.
4.Заправити олією, оцтом і сіллю.
*До салату також можна добавити мілко подріблений грецький горіх для смаку.
*Під час дотримання посту звичну соняшникову або оливкову олію можна замінити на кунжутну або лляну.
на правах реклами
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.