Чемпіон Хмельницького з футзалу розпочав сезон двома поразками

Чемпіон Хмельницького з футзалу розпочав сезон двома поразками
Фото - .facebook.com/amffho
  • Розпочався новий сезон Преміум-ліги.
  • Одна із несподіванок - невдалий старт "Хмельницьких делікатесів".

23 та 24 жовтня у Хмельницькому відбувся перший тур нового сезону відкритого чемпіонату міста з футзалу. Сезон розпочався у чотирьох найсильніших дивізіонах, в кожному з яких виступає по 16 команд. Найчисельніший дивізіон, п'ятий, вийде на старт 6-7 жовтня.

У перший день нового сезону вже розіграли трофей - суперкубок. На майданчику спорткомплексу ГУНП зійшлися "Хмельницькі делікатеси" (діючий чемпіон) та "Helpix" (віцечемпіон та володар кубку). Напередодні більшість вболівальників, роблячи прогнози, віддавали перемогу "делікатесним". Але результат виявився іншим - 5:2 на користь "Helpix".

Не змогли потішити своїх прихильників чемпіони і в першому матчі чемпіонату, з таким же рахунком (2:5) поступившись "Forex club", який досить потужно входить в сезон. На рахунку команди також перемога у Бренд Преміум-лізі (підготовчий турнір перед основним сезоном).

Відео дня

Серед інших результатів у дивізіоні 1 відзначимо перемогу того ж таки "Helpix". над потужним за складом МФК "URBAN". Це була центральна гра першого туру і завершилася вона із доволі рідкісним для футзалу рахунком 1:0. До речі, таким же був результат зустрічі цих команд на міжнародному турнірі в Хорватії. Але тоді головний трофей "Istria Futsal Masters Cup" дістався МФК "URBAN".

Інші результати найсильнішого дивізіону Преміум-ліги видались досить прогнозованими. Фаворити здобули свої перемоги, а новачки дивізіону синхронно зазнали поразок. Проте більшості з них грою вдалося показати, що вони ще попсують нерви старожилам.

В інших дивізіонах, за нашими спостереженнями, склади учасників досить вирівнялися за своєю силою. Як доказ цього, чимало результатів, де матчі завершувалися із різницею в 1-2 голи. Це все говорить, що черговий сезон буде досить цікавим. Стежте за результатами на vsim.ua та сторінках Асоціації футзалу Хмельницької області.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up