Чемпіонат Хмельницького з футболу стартував у Хмельницькому

Чемпіонат Хмельницького з футболу стартував у Хмельницькому
Дебютний матч обслуговувала жіноча бригада арбітрів на чолі із Мариною Матковською (в центрі).
  • У новому сезоні гратиме 9 учасників.
  • В першому матчі віце-чемпіон екзаменував юнаків із ДЮСШ-1.

Футбольний сезон у Хмельницькому стартував вчора, 11 травня. На штучному полі ДЮСШ-1 був зіграний поєдинок першого туру нового чемпіонату міста. Срібний призер минулого чемпіонату “ДБК” екзаменував юнаків із спортшколи.

Чемпіонат Хмельницького з футболу. 1 тур. 11 травня.

  • ДБК - ДЮСШ-1-юнаки - 4:1
  • Голи: Юрій Сергійчук (38, 43), автогол (52). Максим Чорний (74) -  Титянін (83)

Відео дня

Дебютний матч сезону проходив за домінування більш старших й фізично сильніших гравців “ДБК”. Але довгий час вони не могли відкрити рахунок. Вдалося це зробити наприкінці першого тайму. Перший гол сезону, як і другий, на рахунку Юрія Сергійчука. В обох випадках йому асистував Андрій Наконечний. Далі “будівельники” спокійно довели гру до перемоги й лише наприкінці дозволили ДЮСШ-1 забити гол престижу.

Загалом в новому сезоні зіграє 9 команд. 

1. “Буревісник-НАДПСУ” Хмельницький

2. “АКПАДОН Агро” Антонівці

3. “ДБК” Хмельницький

4. “Ракета” Хмельницький

5. “Хмельницьк-Млин” Хмельницький

6. “ДЮСШ-1 Фенікс-Україна” Хмельницький

7. “Червона зірка” Хмельницький

8. “ДЮСШ-1-юнаки” Хмельницький

9. “Епіцентр-К” Хмельницький

Календар першого туру:

facebook.com/hmelball

Нагадаємо, минулорічний сезон завершився зі скандалом. В останньому турі “ДБК” грало з “Епіцентром-К”. Перші поступилися 0:2 й втратили шанси на чемпіонство, яке дісталося “Хмельницьк-Млину”. У тій грі після другого голу сталася бійка між декількома гравцями та представниками обох команд. Детальніше про це та відео з конфронтацією можна переглянути за посиланням.

Календар першого кола чемпіонату:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up