Футбольний скандал: «Поділля» знімає команду з першої ліги U-19

Футбольний скандал: «Поділля» знімає команду з першої ліги U-19
  • Президент хмельницької команди нарікає на суддівське свавілля і  матчі  фіксованим результатом.
  • «Поділля» припиняє виступи в чемпіонаті за тур до завершення першого етапу.

Незадовільна робота арбітрів і матчі з фіксованим результатом. Такі фактори, на думку президента ФК «Поділля», присутні в першій футбольній лізі U-19. І саме вони стали причиною радикального рішення Євгенія Бейдермана. Він вирішив зняти юнацьку команду з чемпіонату серед гравців до 19 років. Відповідний лист від хмельницького клубу вже надіслано керівництву змагань.

«ФК «Поділля» неодноразово звертав увагу на суддівське свавілля у матчах чемпіонату U-19 і матчі з фіксованим результатом, а листом від 27 квітня 2017 року вже попереджав про можливе зняття команди з Чемпіонату, але належної реакції з боку ДЮФЛУ так і не дочекався», - йдеться у повідомленні на офіційному сайті «Поділля».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Останньою крапкою для прийняття такого рішення, як кажуть в клубі, став матч «Поділля» проти «Тепловик-ДЮСШ-3» (2:2).

«На протязі 90 хвилин гри головний арбітр упереджено ставився до команди господарів і явно симпатизував команді гостей, якій потрібна була перемога, що проявлялось на полі в незрозумілих рішеннях, - йдеться у повідомленні. - Наприклад – епізод з пенальті у ворота «Поділля» на 27-й хвилині зустрічі, хоча в таких же епізодах у протилежних воріт арбітр порушень правил просто не помічав. І таких упереджених епізодів за 90 хвилин гри було чимало. Найменший контакт з гравцями суперника закінчувався свистком і штрафним ударом в сторону воріт «Поділля», тоді як аналогічні фоли зі сторони гостей Ігор Садковський просто не помічав. Як наслідок, гравці «Поділля» Михайло Орошкевич і Артур Безпалько змушені були достроково завершити гру через травми».

Продовжуючи тему роботи арбітрів, в клубі нарікають, що найменший контакт із гравцями суперника завершувався штрафним в сторону воріт «Поділля». Зазначається також, що аналогічних ситуацій арбітр в протилежний бік арбітр не помічав. І через це, мовляв, двоє гравців не дограли матч через травми.

Також в клубі згадують про програний матч у Чернівцях. Кажуть, що поступилися там саме через «людей у чорному». Вважають, що це уже стало системним і через це перша ліга не виконує свого основного завдання - виховання у юнаків жаги до чесної спортивної боротьби..

Друга причина прийняття рішення про зняття команди – матчі із фіксованим результатом.

«У чемпіонаті України U-19 ми спостерігаємо кожного туру, і вони прямим чином впливають на турнірне становище команд, - йдеться у повідомленні. -ФК «Поділля» не бачить сенсу продовжувати виступи у чемпіонаті та ініціює до розгляду питання про доцільність проведення такого роду змагань».

Нагадаємо, що «Поділля» втратило шанс на продовження боротьби за вихід до Прем’єр-ліги U-19. Останнім матчем для команди мав стати виїзний у Рівному в середу, 24 травня. Але туди хмельничани не поїдуть. Подивитися на гру основної команди «Поділля» можна буде в неділю, 21 травня. О 17:00 розпочнеться поєдинок із «Реал Фармою» з Одеси. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Коментар тренера "Поділля U-19" після програного матчу в Мукачевому. Знову про арбітрів...

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Понятовський Олександр

    Одні і тіж самі пости про неправомірне суддівство. Ви позорите цим хмельницький футбол. Що спортлідер що вже сокіл одне і теж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up