Хмельницьке “Поділля” стало віце-чемпіоном України

Хмельницьке “Поділля” стало віце-чемпіоном України
ДЮФК "Поділля" U-15. Фото із сторінки ДЮФ України у Фейсбук.
  • Команда U-15 вийшла до фіналу першої дитячо-юнацької футбольної ліги.
  • У вирішальному матчі хмельничани поступилися “ДЮСШ-1-Кривбас-84”.

Хмельницька команда дитячою-юнацького футбольного клубу “Поділля” вийшла до фіналу першої ліги ДЮФЛ України. Місце у вирішальному матчі 15-річні гравці здобули завдяки перемозі над ДЮСШ (Люботин) із рахунком 3:0.

Фінал чемпіонату вікової категорії U-15 відбувся сьогодні, 19 червня, у Конотопі Сумської області. Шанс стати чемпіоном України хмельничани втратили. “Подоляни” поступилися “ДЮСШ-1-Кривбас-84” із рахунком 1:4. То ж хмельничани стали віце-чемпіонами України у першій лізі.

  • Це перша поразка команди за весь чемпіонат. Я розчарований. Не був би розчарований, якби знав, що ми не могли перемогти. Рахунок хоч і великий, але не по грі. Ми не реалізували багато моментів. А там два переходи на нашу половину поля і два голи. Догравали ми в меншості після вилучення. Але до суддівства у мене претензій немає. Все на високому рівні, - каже президент “Поділля” Євгеній Бейдерман. - Для U-15 це не страшно. У них ще є два роки до випуску. Зробимо висновки і будемо наступного року ставити завдання уже по вищій лізі.

    <

    Відео дня
    /li>

За підсумками чемпіонату ДЮФК “Поділля” здобуло право у наступному році грати уже у вищій лізі. Також додамо, що до фінального етапу першої ліги пробилася й інша команда “подолян” - U-17. Вона уже прибула в Конотоп, де пройдуть матчі. Заплановані вони на 20-21 червня. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up