Кризовий «Хмельницький» програв футбольне дербі міста

Кризовий «Хмельницький» програв футбольне дербі міста
  • Футбольний клуб «Хмельницький» відчуває серйозні проблеми зі складом.
  • Після того, як команду покинув зірковий Олександр Алієв, пішли й інші футболісти.
  • Зміненим складом команда лише програє.

Назва футбольного клубу «Хмельницький» звучала в новинах чи не найчастіше серед інших аматорських команд України у 2018 році. Усе через те, що її тренував відомий екс-футболіст київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв. Для нього це став перший тренерський досвід і результати команда не тішила.

Після закінчення чемпіонату України серед аматорів Олександр Алієв покинув команду. Згодом він навіть дав інтерв’ю, в якому звинуватив керівництво клубу у тому, що те обманювало футболістів і крало у них гроші.

Разом із Алієвим команду покинуло більшість футболістів. Та команда не зникла і продовжує виступати в кубку і чемпіонаті Хмельницької області з футболу. Склад «Хмельницького» в основному сформований із молодих місцевих виконавців  й гравців без досвіду виступів навіть на такому рівні.

Відео дня

В обласній Прем’єр-лізі «Хмельницький» тричі поспіль програв і йде п’ятим із семи команд. Єдину перемогу команда здобула ще при Алієві – 6:1 проти «Славути». Чергової поразки хмельничани зазнали в міському дербі проти «Променя», який виступає у першій лізі.

Перший матч 1/8 кубку області пройшов вчора, 24 червня, на штучному полі біля пивзаводу. «Промінь», за який виступає чимало відомих у місті футболістів, повністю переграв «Хмельницький» - 4:0. Забивали Іван Кореганов, Денис Бойко, Олексій Пасічник і Олег Гребенюк. Матч-відповідь тепер може стати лише формальністю.

Результати 1/8 фіналу кубку (перші матчі):

  • “Случ” (Старокостянтинів) - “Цукровик” (Старокостянтинів) - 1:1
  • “Нива” (Летичів) - “Случ” (Красилів) - 1:4
  • ФК “Хмельницький” - “Промінь” (Хмельницький) - 0:4
  • “Іскра” (Теофіполь) – ФК “Антоніни” - 3:0
  • МФК “Славута” – “Перлина Поділля” (Білогірський р-н) - 2:1
  • “Фортеця” (Кам’янець-Подільський) – “Крила Рад-Студениця” (ст. Дунаївці) - 1:1
  • «Дунаївці» - «Спортлідер-ОТГ» (ст.. Дунаївці) і  «Енергетик-Миклуш» (Нетішин) – «Лісівник» (Шепетівка) зіграють пізніше.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up