Нова традиція "Поділля": не програвати на виїзді (ВІДЕО)

Нова традиція "Поділля": не програвати на виїзді (ВІДЕО)
Скрін з трансляцію матчу на СК1.
  • Хмельничани зіграли внічию із житомирським “Поліссям”.
  • Це вже другий виїзний матч сезону, де “Поділля” не програє.

Житомирське “Полісся” перед початком сезону практично повністю оновило склад. Прийшов ряд футболістів, які мають досвід гри на рівні Прем’єр-ліги чи першої ліги. Тому саме житомиряни вважалися фаворитом матчу проти “Поділля”. Але підтвердити його результатом так і не змогли..

Стартовий склад “Поділля”, у порівнянні з матчами перших двох турів, зазнав однієї зміни. Посадили на лаву запасних Кирила Бабака. Його місце на правому фланзі півзахисті зайняв Андрій Джурко.

Практично весь матч ініціативою володіло “Полісся”. Моменти з гри господарі створювали рідко. В основному, найбільш небезпечно було біля воріт “Поділля” після стандартів. “Подоляни" відповідали контратаками. Та жодній із команд забити так і не вдалося - 0:0. Додамо, що гості догравали матч в меншості після того, як за два попередження вилучення заробив Владислав Гресь. Трапилося це на 80-ій хвилині.

Відео дня

«Полісся»– «Поділля» 0:0

«Поділля»: Дворник – Романюк (Бабак), Воловик, Швець, Гресь – Морговський, Ліповуз, Шевченко (Худік), Джурко – Музичук (Муляр) – Якубов (Гайдаш)

Після трьох турів в активі “Поділля” 4 очка. Усі були здобуті на виїзді. Якщо врахувати кубковий матч, до домашні ігри хмельничани поки виключно програвали з рахунком 0:2. А от на виїзді беруть очки. Нагадаємо, у попередніх двох сезонах "Поділля" жодного разу не перемогло на виїзді.

Свій наступний матч “Поділля” зіграє 11 серпня вдома проти “Чайки” із київської області. Цей клуб вчора поступився на виїзді “Минаю”, пропустивши на третій компенсованій хвилині - 1:2. Усі інші матчі туру в групі “А” другої ліги відбудуться сьогодні.

Також додамо, що свій перший домашній матч в першій лізі вчора зіграв волочиський "Агробізнес". Команда поступилася луцькій "Волині" - 0:2. Таким чином, клуб з Волочиська у першій лізі за три матчі поки так і не спромігся забити бодай гол і здобув лише одну нічию.

Нагадаємо, що свій перший матч в чемпіонаті України серед аматорів сьогодні має зіграти СК "Хмельницький". Початок гри на "Поділлі", згідно із даними ААФУ - 17:00. Суперник - "Тернопіль-ДЮСШ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up