Перемоги і поразки: чого досягли спортсмени Хмельницького у 2017 році

Перемоги і поразки: чого досягли спортсмени Хмельницького у 2017 році
  • Протягом року наші спортсмени як тішили, так і розчаровували своїх прихильників.
  • Пропонуємо пригадати їхні досягнення у пібірці від vsim.ua.

Розпочнемо наш огляд з командних видів спорту. Минулий рік для без сумніву можна назвати успішним. Хтось уже здобуває нагороди, а хто прогресує і все твердіше стоїть на ньому. Хоч і не обійшлося без прикрих поразок.

Є над чим працювати.

Історичний успіх вдався хмельницьким регбістам. Вони вперше у своїй історії потрапили до фіналу української Суперліги, де в напруженій боротьбі поступилися багаторічному чемпіону харківському «Олімпу».

Відео дня

Неоднозначним був рік для футзального «Сокола». Минулий сезон команда завершила скандальним вильотом від майбутнього чемпіона України херсонського «Продексіма» і поразкою в Кубку від грізного «Локомотива». У новому сезоні «соколята» поки більше тішать вболівальників, б’ють рекорди і лідирують в Екстра-лізі. Вперше відразу чотири наших гравця зіграли за збірну України.

Поки бракує стабільності футбольному клубу «Поділля». Наша команда яскраві перемоги чергує із поразками. Та це не заважає їм завжди збирати тисячі вболівальників і встановлювати нові рекорди. Попередній сезон «подоляни» завершили серією перемог і зберегли місце в другій лізі. У новому розіграші наші погано розпочали та покращили результати перед зимовою паузою.

Значно краще за показниками виступають юнацькі команди "Поділля", які лідирують в першій лізі ДЮФЛ і цілком можуть в наступному сезоні грати уже серед найсильніших команд України.

У 2017-ому розпочалася історія футбольного клубу «Хмельницький». У дебютному чемпіонаті області команда виступила вдало – срібні нагороди. На всеукраїнській арені справи поки йдуть не кращим чином.

Неоднозначним був рік для хмельницького «Новатора». Команда вдало пройшла регулярний чемпіонат та в матчах за «бронзу» не змогла через кадрові проблеми протистояти вінничанам на рівні. У новому розіграші наші знову йдуть серед лідерів.

Юнацька команда «Сокола» вдало виступає в першому й історичному розіграші Екстра-ліги для 16-річних. Наші йдуть в серед лідерів. Наші виступають в ранзі діючого чемпіона України. Цей титул хмельничани здобули в березні.

Футзал у Хмельницькому з кожним роком розвивається все більше. Підтвердженням цьому стало високе місце «Динамо-ГУНП» на всеукраїнському фіналі серед аматорів. Хмельничани увійшли до вісімки кращих.

Так тримати!

В індивідуальних видах спорту вигравати нагороди простіше, ніж в командному. Тому не дивно, що за цим показником наші боксери, кікбоксери, веслувальники й інші значно випереджають футболістів і волейболістів.

Хмельничани неодноразово піднімалися на п’єдестал пошани чемпіонатів України, світу і Європи з боксу. Для перерахунку усіх тріумфів не вистачить пальців рук і ніг...

Непогану колекцію нагород зібрав кікбоксер Ярослав Сабар. Він ставав призером чемпіонатів світу і Європи.

Продовжує підкорювати вершини шахового світу юна хмельничанка Євгенія Дзятко, яка вдало виступає на чемпіонаті України.

Легкоатлетка Марина Бех вдало розпочала рік, з рекордом тріумфувавши на чемпіонаті Українии. Виступила вона на чемпіонатах Європи і світу. На першому наша спортсменка здобула «бронзу». Світова першість була не такою вдалою.

Веслувальниця Інна Грищун теж може занести собі цей рік до активу. Вона ставала призеркою чемпіонату Європи і була серед кращих на кубку світу. Вдало ганяв у 2017-ому і Дмитро Янчук. Він декілька разів піднімався за нагородами на етапах кубку світу.

Потішила хмельничан своєю перемогою Аміна Гончар, яка стала чемпіонкою світу з джіу-джитсу.

У пляжному волейболі рівних в Україні не було парі з Хмельницького Олексію Деніну і Сергію Попову.

Успіхами в спорті можуть похвалитися і патрульні Хмельницького. Олександр Тимець поповнив свою колекцію нагород за успіхи в карате. Сергій Піменов тріумфував на чемпіонаті з армспорту.

Андрій Коваленко став чемпіоном України із плавання на дистанції 50 метрів батерфляєм.

У 2018 році бажаємо нашим спортсменам ще більше перемог.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up