“Поділля” - “Калуш”: вилучення, пенальті і “музична” перемога

“Поділля”  - “Калуш”: вилучення, пенальті і “музична” перемога
Олександр Музичук забив двічі і Поділля перемогло. Фото fcpodillya.com.ua
  • Хмельничани вдало розпочали футбольний рік.
  • У першому матчі вони вдома перемогли одного з лідерів.
  • Кращим гравцем матчу став Олександр Музичук.

“Поділля” із перемоги розпочало 2019 офіційний футбольний рік. Сьогодні, 6 квітня, хмельничани вдома обіграли одного із лідерів групи “А” другої ліги “Калуш” - 2:1. Хоч фаворитом матчу були гості, які йшли третіми в турнірній таблиці. Хмельничани посідали 8 місце із 10 команд.

0:1 (6 хв.)- голкіпер “Поділля” Дворник помилився в простій ситуації і не зафіксував м’яч після простого навісу. Першим на підбиранні опинився Кисленко і відкрив рахунок в матчі.

1:1 (45 хв.)- після класного пасу Каверіна м’яч опинився в Музичука. Той на пару з Муляром обіграли кількох захисників. Музичук увірвався в штрафний майданчик і класно пробив у дальній верхній кут воріт.

Відео дня

2:1 (69 хв.)- після позиційної атаки Гайдаш першим опинився на підбиранні і пробив. М’яч рукою зупинив Сениця. Арбітр без вагань призначив пенальті а захиснику показав другу жовту картку, яка означала вилучення. Пенальті виконав Музичук. Його удар в правий кут воріт парирував голкіпер. Олександр опинився першим на добиванні і відправив м’яч в сітку.

У підсумку вольова та закономірна перемога хмельничан. “Поділля” не надто впевнено виглядало на початку гри. Але наприкінці першого тайму перехопило ініціативу і більше її не віддавало. Періодичні активності гостей до особливої гостроти біля воріт “Поділля” не призвели. А, зважаючи на прізвище автора двох голів, перемогу "Поділля" символічно можна назвати "музичною".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Хмельничанка

    Дуже добрий початок !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up