«Поділля» U-19 програло київській «Оболоні»

«Поділля» U-19 програло київській «Оболоні»
Фото прес-служби ФК "Поділля".
  • Хмельничани зіграли третій матч в першій лізі чемпіонату України.
  • «Поділля» зазнало другої поразки в новому сезоні.
  • В дитячо-юнацькій лізі хмельничани лідирують.

Новий чемпіонат України в першій лізі серед 19-річних хмельницьке «Поділля» розпочало з перемоги. Розвинути успіх в наступних матчах нашій команді не вдалося. Спочатку на виїзді подоляни програли київській ДЮСШ-15 (1:0). Другої поспіль поразки хмельничани зазнали вдома від столичної «Оболонь-Бровар».

Матч з «пивоварами» пройшов на стадіоні ДЮСШ-1 сьогодні, 27 вересня. Гра видалася результативною. Було забито п’ять голів. В складі «Поділля» відзначилися Андрій Наконечний і Ян Морговський. У підсумку поразка – 2:3.

Наступний матч «Поділля U-19» зіграє 4 жовтня в Житомирі проти «Полісся». Перед цим основна команда хмельничан вдома зіграє проти стрийської «Скали». Гра 14 туру в групі «А» другої ліги розпочнеться о 16:00 в суботу, 30 вересня.

Відео дня

Більш успішно за своїх старших коллег вистуають команди «Поділля» в дитячо-юнацькій футбольній лізі. Обидві вікові групи (U-15 і U-17) лідирують в групі 5 першої ліги, вигравши усі матчі. Основним конкурентом серед старших є інша хмельницька команда – ДЮСШ-1, яка теж поки лише виграє. Молодша група спортшколи йде шостою, маючи в активі чотири очки після трьох турів. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

ДЮФЛ України. Перша ліга. Группа 5

U-15

  • Галичина (Львів) – Поділля – 1:4
  • ДЮСШ-1 – БЛІСП-КДЮСШ (Березне) – 0:1

U-17

  • Галичина (Львів) – Поділля – 0:3
  • ДЮСШ-1 – БЛІСП-КДЮСШ (Березне) – 1:0

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up