«Поділля» вперше поступається в чемпіонаті U-19

«Поділля» вперше поступається в чемпіонаті U-19

Хмельничани перервали безпрограшну серію в матчі проти лідера у Львові.

«Поділля» U-19 зіграло свій четвертий матч в першій лізі чемпіонату України. Суперником хмельничан був поточний лідер нашої групи. ФК «Львів» здобув дві перемоги у двох попередніх матчах. При цьому галичани забили шість голів і не пропускали.

Добиралися хмельничани на виїзну гру не без пригод. По дорозі вони затрималися через пробите колесо їхнього автобуса. На стадіон вони приїхали із запізненням. Тому й не мали часу на повноцінну розминку. За повідомленням прес-служби клубу, свої корективи в хід гри внесло поле. У Львові протягом дня йшов дощ і газон був в’язким. До таких умов краще пристосувалися господарі.

Вже у дебюті гри «Львів» двічі святкував взяття воріт Сергія Дворника. Відігралося «Поділля» завдяки влучному удару Владислава Чуловського. Гравець «Поділля» забив третій гол із п’яти командних у новому чемпіонаті. Також на його рахунку одна гольова передача. 

Відео дня

Наприкінці матчу подоляни намагалися врятуватися від поразки, та отримали у відповідь, коли пропустили стрімку контратаку суперника. У підсумку поразка «Поділля» з рахунком 3:1. Після чотирьох турів у активі хмельничан п’ять очок. Свій наступний поєдинок вони проведуть в середу, 19 жовтня. Тоді до Хмельницького приїде чернівецька «Буковина». Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Чемпіонат України U-19. Перша ліга. Група 2. 4-ий тур.

ФК «Львів» - «Поділля» (Хмельницький) – 3:1

Голи: Голи: 1:0 – Романчук, 2:0 – Зайчук, 2:1 – Чуловський, 3:1 – Дедух 

«Поділля»: Сергій Дворник – Андрій Шульган, Андрій Богославський, Михайло Орошкевич (Віталій Ягодзінський), Віталій Миколайчук (к) – Андрій Наконечний, Андрій Ліповуз, Роман Худік, Костянтин Степанюк (Ігор Кльоц), Владислав Чуловський – Кирило Бабак 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up