Що відомо про наступного суперника хмельницького “Поділля”

Що відомо про наступного суперника хмельницького “Поділля”
Фото НК "Верес".
  • В суботу, 22 вересня, для “Поділля” розпочнеться друге коло у другій футбольній лізі України.
  • Хмельничани вдома прийматимуть рівненський “Верес”.
  • Що відомо про суперника, проти якого “подоляни” здобули історичну перемогу.

Приїзд до Хмельницького команди “Верес” ще минулого сезону сприймався би як мегаподія у спортивному житті міста. Тоді клуб з Рівного грав у футбольній Прем’єр-лізі і потрапив до шістки кращих в Україні. Вивіска “Поділля” - “Верес” звучить вже не так грандіозно. Тепер це буде матч чергового туру чемпіонату другої ліги в групі “А”. Рівненський клуб просто взяв та помінявся місцями із ФК “Львів”, який цей сезон розпочав серед еліти.

Згадати і повторити

"Поділля" саме проти рівненського “Вереса” розпочинало для себе чемпіонат. Хмельничани у матчі 1-ого туру перемогли. Той успіх став історичним - перша виграна гра на виїзді у новітній історії клубу. Успіх приніс єдиний гол, який на свій рахунок записав Алішер Якубов.

Відеоогляд матчу “Верес” - “Поділля”:

Відео дня

Після того матчу рівняни виступали невдало і за підсумками п’яти турів здобули лише 1 очко (нічия 0:0 проти “Ниви” у Вінниці). Логічною виглядала звільнення головного тренера - відомого екс-футболіста Володимира Гоменюка. Його замінив Олег Шандрук. Цей хід дав результат. Команда здобула 10 очок (3 перемоги і 1 нічия) і піднялася на шосте місце.

Справи “Поділля” після вдалого старту пішли на спад. Та перемога над “Вересом” поки залишається для клубу єдиною в сезоні. У активі хмельничан ще 4 нічиї. Остання (0:0) в Калуші взагалі перервала програшну серію, яка тривала три матчі. Як підсумок - поточне останнє місце в групі “А”.

Солідне підсилення

Склад обох команд досить суттєво змінився після останньої їх зустрічі. Розповімо вам про новачків “Вереса”. Клубний сайт після програшу команди “Поділлю” повідомляв про підписання контрактів з 7 гравцями:

Тарас ПІНЧУК

Народився 27 квітня 1989 року в Києві. Захисник. Зріст 180 см. Вага 69 кг. Попередні клуби: "Зірка", "Кобра", "Оболонь-Бровар", "Суми".

Ярослав РАФАЛЬСЬКИЙ

Народився 16 липня 1992 року у Києві. Захисник. Зріст 192 см. Вага 85 кг. Вихованець столичного РВУФК. Попередні клуби: "Дніпро", "Жемчужина", "Гірник-Спорт", "Арсенал-Київщина", "Гірник", "Енергія", "Буковина", "Мир", "Суми". У сезоні 2015-2016 провів 4 матчі за рівненський "Верес".

Максим САЛАМАХА

Народився 17 липня 1996 року у Львові. Зріст - 182 см. Вага - 72 кг. Вихованець львівських "Карпат". Виступав за ФК "Львів", "Металіст" (Харків), "Дніпро".

Максим БОРОВЕЦЬ

Народився 15 квітня 1992 року у Христинівці Черкаської області. Зріст 175 см. Вага - 70 кг. Вихованець Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного та академії столичного "Динамо". Попередні клуби: "Динамо" (Київ), "Таврія" (Сімферополь), "Металіст" (Харків), "Буковина" (Чернівці), "Полтава", "Колос" (Ковалівка), "Арсенал-Київ".

Антон КОТЛЯР

Народився 7 березня 1993 року у Кропивницькому. Зріст - 165 см. Вага - 67 кг. Вихованець ДЮСШ-2 (Кропивницький) та академії київського "Динамо". Попередні клуби: "Сталь" (Кам'янське), "Нафтан" (Білорусь), "Верес" (Рівне), "Геліос" (Харків).

Олег МАЇК

Народився 23.10.1994 року у Добротворі Львівської області. Зріст 182 см. Вага 76 кг. Вихованець УФК Львів. Попередні клуби: ФК "Львів", "Динамо" (Київ), "Черкаський Дніпро", "Дрвенца" (Польща), "Котвіце" (Польща). Зіграв 11 матчів за юнацькі збірні України різного віку.

Іван ГРЕБЕНЮК

Народився 08.04.1995 року. Зріст 170 см. Вага 67 кг. Вихованецю ДЮСШ "Атлет" (Київ). Попередні клуби: "Арсенал" (Київ), "Волинь" (Луцьк), ПФК "Суми".

Антон ЯРЕМЕНКО

Народився 29.07.1993 року. Зріст 178 см. Вага 74 кг. Вихованець полтавської "Ворскли". Попередні клуби: "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка), "Мир" (Горностаївка), "Огре" (Латвія", "Верес" (Рівне). За рівнян у сезоні 2015-2016 провів 11 матчів і забив 7 голів.

Як бачимо, усі згадані футболісти мають солідний досвід виступів на професійному рівні. Основними у “Вересі” стали Боровець, Котляр, Маїк, Гребенюк і Яременко. А це майже половина складу і він показує прогрес у грі та результатах.

Є суттєвий прогрес у грі “Поділля”. Це помітно. Але результату поки немає. Тим паче вдома, де команда за 4 гри здобула 1 очко і спромоглася забити всього 1 гол. Можливо, саме гра проти “Вереса” змінить цю неприємну для хмельницьких вболівальників статистику. Матч на стадіоні “Поділля” розпочнеться о 16:00 суботи, 22 вересня. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Відеоогляд останнього матчі рівненського “Вереса”:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up