Шансів на фінал все більше. Волочиськ на виїзді переміг «ОДЕК»

Шансів на фінал все більше. Волочиськ на виїзді переміг «ОДЕК»
Фото із спільноти ФК "Агробізнес" Вконтакті.

«Агробізнес» мінімально здолав команду з Оржева. Для суперника дана поразка стала першою в сезоні.

В фіналі чемпіонату України з футболу може зіграти команда з Хмельниччини. Волочиський «Агробізнес» півфіналі аматорської ліги першу гру проводив на виїзді. Суперником був сильний «ОДЕК» з Оржева. До цього команда з Рівненщини лише двічі грала внічию. В усіх інших матчах чемпіонат «ОДЕК» перемагав. В тому числі хмельницьке «Поділля».

Зламати безпрограшну серію «ОДЕКа» вдалося підопічним граючого тренера Андрія Донця. «Агробізнес» забив єдиний гол в матчі в середині першого тайму. Відзначився Микола Темнюк. Виїзна перемога робить фаворитом пари команду з Волочиська. Матч-відповідь пройде в суботу, 2 липня. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

"ОДЕК" (Оржів) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 0:1 (0:1)

Відео дня

Стадіон "ОДЕК" (Оржів). 500 глядачів

Гол: Темнюк (25)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up