Скандал у чемпіонаті Хмельницького з футболу

Скандал у чемпіонаті Хмельницького з футболу
Анатолій Шляховий (у червоній формі) у матчі проти "Тетри". Фото із сайту "Спортлідер+"
Минулорічний чемпіон не зможе завоювати титул знову. Хоча й вже встиг відсвяткувати перемогу за два тури до завершення чемпіонату. Як виявилося, граючий тренер «Спортлідер-3-Поділля» Анатолій Шляховий не був внесений у заявку команди.

В 20-ому турі чемпіонату Хмельницького з футболу «Спортлідер-3-Поділля» впевнено переміг «Ротор» із рахунком 7:2. За два тури до завершення змагань команда стала недосяжною для переслідувачів. Та не все, як виявилося, вирішується на полі.

Представники «Ротора», який у поточному сезоні веде боротьбу за виживання, подали протест на команду «лідерів». Їм стало відомо, що за діючого чемпіона увесь чемпіонат грав незаявлений гравець. Анатолій Шляховий, який є граючим тренером команди, не був включений до заявки. Контрольно-дисциплінарний комітет підтвердив це і, керуючись кодексом, прийняв рішення зарахувати команді «Спортлідер-3-Поділля» технічні поразки у всіх матчах, де грав футболіст. Таким чином у команди залишилося всього одне очко, яке вона здобула в матчі проти «Ветерану».

Гонка за чемпіонство продовжується. На титул претендуватимуть відразу три команди, які йшли вслід за поки що чемпіоном, який із першого місця скотився відразу на останнє.

Відео дня

"Спортлідер-3-Поділля" не згідне із таким рішенням і подаватиме апеляцію. Чи дасть це для команди якийсь позитивний результат? Слідкуйте за оновленнями разом із "ВСІМ".

Читайте також: «Спортлідер-3-Поділля» втратив шанс достроково стати чемпіоном Хмельницького з футболу 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Як плотять так і грають

    Anonymous reply Anonymous

    Тому і махлюють і програють загроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up