Спортивний Хмельницький: поразки «подолян» та нічия команди Алієва

Спортивний Хмельницький: поразки «подолян» та нічия команди Алієва
  • Футбольне та регбійне «Поділля» грали на виїзді. Обидві команди програли.
  • «Хмельницький» провів контрольний матч із бронзовим призером чемпіонату міста.
  • Визначилися переможці чемпіонату міста з футзалу серед ветеранів.

Після насиченого футбольного марафону хмельницькі команди зіграли свої чергові матчі. У ці вихідні вони грали на виїзді. Серед представників області в чемпіонатах України перемогти вдалося лише волочиському «Агробізнесу».

Друга футбольна ліга

Хмельницьке футбольне «Поділля» ніяк не може здобути перші очки у весняній частині чемпіонату другої ліги України. Свій черговий матч команда зіграла у Моршині зі «Скалою». Господарі перемогли «подолян» з мінімальним рахунком – 1:0. Єдиний гол було забито на останній хвилині першого тайму. Для «Поділля» це четверта поразка поспіль в офіційних матчах у 2018-ому. Перервати її команда зможе у «битві аутсайдерів». В суботу, 28 квітня, до Хмельницького приїде «Арсенал-Київщина», який замикає турнірну таблицю.

Відео дня

Реабілітуватися за сенсаційну поразу у Хмельницькому від «Скали» зміг лідер другою ліги. «Агробізнес» грав проти «Арсенала-Київщини» і здобув упевнену перемогу – 5:0. Розгромним рахунок став уже в першому таймі завдяки дублю Віталія Груші і голу Миколи Когута. На останніх хвилинах забивали Олександр Юрчак і Андрій Кухарук. Свій наступний матч «Агробізнес» проведе вдома проти «Львова» у неділю, 29 квітня.

Нічия команди Алієва

ФК «Хмельницький», який очолює Олександр Алієв, волею календаря черговий тур аматорської ліги пропускав. Ігрову паузу команда заповнила контрольним поєдинком із бронзовим призером останнього чемпіонату міста з футболу – «Фемідою-Старлайф».

Олександр Алієв не захотів, щоб його підопічні грали на "Десантника". Фото vsim.ua.

Спочатку гра мала відбутися на полі військової частини 8 полку спецпризначення, що неподалік «нового мосту». Та Олександра Алієва не влаштували умови, в яких мали грати команди. Тому в останній момент було вирішено перенести гру на поле ДЮСШ-1. Гра завершилась безгольовою нічиєю – 0:0.

Урок майстерності для регбістів

Регбійне «Поділля» після вдалого старту зіграло із багатоазовим чемпіоном України харківським «Олімпом». Пройти екзамен від найсильнішої команди країни хмельничани, які є віце-чемпіонами, не змогли. Харків’яни вдома розгромили гостей із рахунком 91:0.

Регбісти розгромно поступилися чемпіону. Фото із сайту РК "Олімп".

Свій черговий матч РК «Поділля» має провести в суботу, 12 травня. Тоді на хмельничан очікує регбійне «дербі Заходу». На принципове протистояння до Хмельницького має завітати львівський «Сокіл».

Чемпіонства «Ротора» і «Конфермату»

В суботу, 21 квітня, завершився розіграш чемпіонату міста з футзалу серед ветеранів. Він проходив у двох вікових категоріях – 35+ і 45+. У першій чемпіонство у фіналі розігрували «Ротор» та «Інтерпродсервіс». Останні стали справжньою сенсацією турніру, оскільки вперше зіграли у першості серед ветеранів. У фіналі «Інтерпродсервіс» не зміг нічого зробити проти більш досвідченого суперника – 2:0 на користь «Ротора». Третє місце без бою здобув «Хлібник», який так і не дочекався «Фахівця».

"Ротор" став чемпіоном у категорії 35+. Фото АМФФХО.

Серед ветеранів від 45 років рівних не було «Конфермату», який виграв усі свої шість матчів у двоколовому турнірі серед чотирьох команд. Дещо несподівано другим тут став «Сіріус», який у боротьбі за «срібло» обійшов більш іменитий «Ротор». Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up