“Юра, я коментую футбол, потом” або Як хмельницький “Сокіл” грав у Покровському

“Юра, я коментую футбол, потом” або Як хмельницький “Сокіл” грав у Покровському
Фото ілюстративне. СК "Сокіл"
  • В другому турі футзальної Екстра-ліги хмельничани грали проти “Титана”.
  • “Сокіл” поступився бронзову призеру минулого сезону.
  • Не дуже цікаву гру своїм колоритом розбавив коментатор матчу з Покровського.

Офіційно сезон в українському футзалі стартував два тижні тому. Позаду вже третій ігровий вікенд, та хмельницький “Сокіл” ще не грав перед власними вболівальниками. 16 вересня команда грала в Житомирі (перемога 6:1 над “ІнБевНПУ”). 22 та 23 вересня “Сокіл” грав перші два матчі Кубку Ліги (поразки 2:4 від “Кардинала-Рівне” і 1:8 від одеського “Епіцентру К Авангард”). Сьогодні, 30 вересня, хмельничани знову грали на виїзді. Цього разу вони завітали до бронзового призера минулого сезону “Титана” в Покровське Дніпропетровської області.

Усе вирішив один гол

На гру команда прибула практично в оптимальному складі. Поки так і не може допомогти травмований Богдан Кручек. Решта гравців були готові дати бій “Титану”, який вважався фаворитом. У підсумку покровчани свій статус підтвердили - перемога 1:0 завдяки голу Олега Єрьоміна в другому таймі. Він отримав передачу від кутового, досить легко обіграв Вадима Кота і пробив повз Богдана Чеха.

Наприкінці матчу подвоїти перевагу міг Богдан Свірідов. Та він не зміг переграти голкіпера “Сокола” з 10-метрової позначки. Хмельничани теж мали декілька непоганих шансів відзначитися. Але переграти Богдана Тимощука так і не змогли. Так, це саме той Тимощук, який родом із Хмельницького і раніше грав за “Сокіл”. Він другий сезон грає за “Титан”.

Відео дня

Чому ми згадали про Юру?

Загалом гра видалася не надто видовищною. Яскравих ігрових моментів було мало. Підвердженням цікавості гри є й доволі рідкісний рахунок для футзалу - 1:0. Покровським колоритом матч розбавив коментатор матчу. Він супроводжував не саму якісну трансляцію гри в youtube. Розпочалася вона із запізненням. І вина в цьому не оператора чи коментатора, а суддів. За попередньою інформацією, вони запізнилися на матч. Коментатор розповів, що за 20 хвилин до початку вони ще були в дорозі. Підтверджує це й те, як повідомили vsim.ua в “Соколі”, арбітри були відсутні на розминці.

Ще до початку гри коментатор нецензурно сказав, що він думає про арбітра, який нібито забув дати йому рапорт зі складами команд. Висловлюватися він перестав лише після того, як оператор нагадав, що вони в прямому ефірі і мікрофон ввімкнений.

Ще однією родзинкою стали регулярні телефонні дзвінки, які надходили коментатору. Він відповів лише на перший. Передаємо почуте дослівно: “Альо. Юра, я коментірую футбол. Потом”.

В очікуванні на Педяша

Загалом, трансляція, що уже звично для Покровського, була поганою. Якщо ж ви хочете побачити гру “Сокола” більш повноцінно, приходьте 6 жовтня в спорткомплекс ГУНП, що на Зарічанській, 9. В цей день команда прийматиме київський “ХІТ”. Особливості протистоянню додає той факт, що за столичний клуб грає колишній лідер “Сокола” Олександр Педяш. Про час початку гри ми повідомимо згодом. Слідкeйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up