Збірна Хмельниччини з футболу формуватиметься на базі «Збруча»

Збірна Хмельниччини з футболу формуватиметься на базі «Збруча»
Обласна команда у вересні стартуватиме у дебютному розіграші «Кубку регіонів ФФУ».

Хмельницька команда потрапила до Центрально-Західної конференції. Кожна із них поділена на дивізіони. Подоляни виступатимуть у Центральному, з командами якого і змагатиметься за вихід до наступної стадії. Окрім Хмельницької області сюди увійшли Вінницька, Київська, Житомирська та Чернігівська. На кожному етапі для визначення переможця потрібно буде зіграти по два матчі за системою дома/на виїзді. Усі витрати із участю команди на себе візьме всеукраїнська та обласна федерації футболу.

Головною особливістю нового турніру є те, що до складу команди можуть увійти лише аматори. Футболісти, які у своїй кар’єрі заключачали професійні контракти, не допускатимуться. Як повідомили "ВСІМ" в обласній федерації футболу, за відбір 25 кращих гравців, що виступають регіональних змаганнях Хмельниччини, відповідатимуть тренери волочиського «Збруча» Ігор Шишкін та Ярослав Бобиляк. 

Читайте також:  Хмельницьке «Поділля» програє у півфінальному матчі кубку області 

Відео дня

В кубку Хмельниччини з футболу визначилися усі півфіналісти 

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up