Зламати традиції: “Поділля” вдома зіграє проти “Полісся”

Зламати традиції: “Поділля” вдома зіграє проти “Полісся”
Андрій Муляр в матчі проти "Полісся" минулого сезону. Фото ФК "Поділля".
  • Принциповий суперник “подолян” завітає до Хмельницького в суботу, 6 жовтня.
  • Хмельничани ще жодного разу в новітній історії не перемагали “Полісся”.
  • Майбутній суперник змінився після останньої зустрічі між командами.

В суботу, 6 жовтня, “Поділля” спробує переламати відразу дві неприємні для себе серії. Перша - команда в поточному сезоні ще не вигравала в Хмельницькому. Друга - “Поділля” після повернення на професійну арену ніяк не може здолати житомирське “Полісся” (поразки 0:2 і 2:3 вдома і дві нічиї 0:0 на виїзді)

Минлого сезону обидві команди фінішували в нижній частині турнірної таблиці групи “А” другої футбольної ліги України. У новому чемпіонаті поки вони знаходяться на різних полюсах. “Полісся” йде третім, а “Поділля” замикає турнірну таблицю.

Розпочали сезон команди досить схоже. Після перший турів у хмельничан розпочалася криза в результатах. А от житомиряни почали накопичувати очковий багаж. Трапилося це не в останню чергу через зміну головного тренера, якого “Полісся” представло 22 серпня. Анатолій Безсмертний замінив на цьому посту Олександра Призетка. Такий хід приніс результат і команда вибралася на третє місце (3 перемоги, 2 нічиїх і 1 поразка)

Відео дня

Свою роль у покращенні результатів зіграли і новачки команди:

  • Вадим Семчук - 24-річний півзахисник є вихованцем житомирського футболу. Наразі є останнім новачком “Полісся”. Прийшов до команди на початку вересня і відразу став основним. Зіграв без замін у чотирьох матчах. Раніше виступав за “Полтаву” і київський “Арсенал”.
  • Максим Лещенко - 26-річний захисник прийшов до “Полісся” після розпаду харківської “Кобри”. В житомирському клубі став основним гравцем - шість матчів без замін. Раніше виступав за “Полтаву”, “Миколаїв”. Пройшов академію київського “Динамо”.
  • Олександр Лебеденко - 29-річний півзахисник раніше грав за харківський “Геліос”, маріупольський “Іллічівець” і “Миколаїв”. Останній його клуб - харківська “Кобра”, яка припинила існування. В “Поліссі” поки основним не став - один повний матч.
  • Олег Міщенко - 28-річний півзахисник атакувального плану раніше виступав за маріупольський “Іллічівець”. Там він був гравцем ротації Така ж поки у нього роль і в “Поліссі” - 197 на полі в поточному сезоні.

Також “Полісся” припинило співпрацю із наступними гравцями: Максим Чеглов, Роман Ільницький, Сергій Молочко, Ігор Богач і Андрій Гусін. Усі ці зміни відбулися після матчу “Полісся” - “Поділля” в третьому турі. Тоді була зафіксована нічия із рахунком 0:0.

В продовження кадрових новин додамо, що не допоможе гостям основний півзахисник Артем Недоля. Він пропустить гру через перебір жовтих карток. Натомість в “Поділлі”, за словами президента клубу Євгена Бейдермана, до матчу мають відновитися Віталій Каверін і Олександр Воловик. Тому господарі зможуть виставити оптимальний склад. Чи зможе він нарешті потішити хмельницьких вболівальників перемогою, покаже лише матч. Він розпочнеться о 16:00 на стадіоні “Поділля” в суботу, 6 жовтня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діма Мудрик

    клас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up