Акушерка, породілля та поліцейський: що відомо про нові випадки COVID-19 у Хмельницькому

Акушерка, породілля та поліцейський: що відомо про нові випадки COVID-19 у Хмельницькому
Ілюстративне фото
  • Від початку тижня в Хмельницькому виявили п’ять нових випадків COVID-19.

  • Три з них пов’язані з перинатальним центром.

  • Ще два — з дитиною, яку знайшли на березі Південного Бугу.

На кінець минулого тижня, 17 травня, у Хмельницькому було загалом 23 випадки COVID-19. Однак вже на 12:00 сьогодні, 20 травня, їх 28. Розповідаємо, що відомо про нові випадки, які зафіксували цього тижня.

У вівторок вранці, 19 травня, у міськраді повідомили, що захворіла 22-річна працівниця міського перинатального центру. У неї є пневмонія і вона перебуває в інфекційній лікарні. Виявили коронавірус, адже тестують всіх пацієнтів із пневмонією. Про це під час онлайн-брифінгу розповів міський голова Олександр Симчишин.

Пізніше коронавірус виявили в акушерки, яка є контактною особою цієї жінки. Пацієнтці 56 років, вона має легку форму хвороби та лікується амбулаторно. Крім того, COVID-19 виявили у породіллі, яка перебувала у перинатальному центрі. Їй 31 рік, і вона також має легку форму та лікується амбулаторно.

Відео дня

Нагадаємо, що на узбережжі Південного Бугу в Хмельницькому виявили сім’ю — вагітну матір та двох її дітей. Останні — дівчатка 7 та 10 років. Їх доставили спочатку до міської дитячої лікарні, а потім — у дитячий будинок в Полонному. Згодом в однієї з дівчаток виявили COVID-19. У статистиці цей випадок фіксується в Полонському районі.

Після цього почали тестувати хмельничан, які контактували з хворою дівчинкою. Спершу COVID-19 виявили у поліцейського — працівника ювенальної превенції. Після цього — в його контактної особи, ще одного поліцейського. Про останнього відомо, що йому 42 роки.

Читайте також: COVID-19 на Хмельниччині: в яких районах та скільки випадків уже підтвердили (КАРТА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up