Чи варто послабити або посилити карантин на Хмельниччині? (ОПИТУВАННЯ)

Чи варто послабити або посилити карантин на Хмельниччині? (ОПИТУВАННЯ)
Ілюстративне фото
  • Кількість випадків COVID-19 на Хмельниччині наближається до тисячі.

  • Що варто зробити з карантинними обмеженнями.

Від 22 травня в Україні запровадили карантин. Це означає, що кожен регіон самостійно може посилювати або послаблювати обмеження залежно від епідемічної ситуції. Відтоді на Хмельниччині карантин лише послаблювали.

Станом на сьогодні, 28 червня, в області зафіксували загалом 802 випадки COVID-19. Серед цієї кількості зараз хворіють 243 пацієнта. Значну кількість нових випадків зафіксували нещодавно, 25 червня. У Кривчицькому психоневрологічному інтернаті виявили відразу 72 людини з COVID-19. Про це повідомили у Хмельницькій ОДА.

Як ви вважаєте, чи варто на Хмельниччині посилити карантин? Чи його варто посилити або ж залишити все як є? Беріть участь у голосуванні та пишіть коментарі.

Відео дня

Опитування

Карантин на Хмельниччині потрібно…

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Семен Гавура

    Нікуди ви не сховаєтесь від коронавірусу.Ні за маскою,ні за стінами будинку.Захворюваність почне знижуватись лише  після набуття через інфікування певної кількості населення стійкості до нього.А влітку будь яке захворювання переноситься легше.Тому посилення карантину приведе лише до негативних наслідків.Як в економіці так і в перебіігу хвороби.
  • Галина Дышлюк

    Не потрібно ніяого послаблювати до поки не одужає останній хворий в Україні
  • Inna Inna

    Послабити
  • Ірина Бортюк

    як захочуть так і зроблять і овечки будуть ходити в масках
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up