У Хмельницькому COVID-19 підтвердили у двох жінок. Свіжі дані

У Хмельницькому COVID-19 підтвердили у двох жінок. Свіжі дані
Фото ілюстративне
  • В місті зафіксували нові випадки захворювання.
  • Якою є ранкова статистика станом на 25 липня, дізнавайтесь далі. 

У Хмельницькому виявили нові випадки захворювання на коронавірус. Станом на 10:00 хворобу підтвердили у двох жінок. Це 48-річна жінка, з числа контактних осіб - вона лікується амбулаторно. Також COVID-19 підтвердили у 20-річної дівчини, вона теж на амбулаторному лікуванні

Станом на ранок 25 липня в місті одужав ще один пацієнт - 53-річний чоловік, який лікувався в інфекційній лікарні. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької міської ради. 

Загалом від початку пандемії у Хмельницькому було зареєстровано 86 лабораторно-підтверджених випадків захворювання на Covid-19. Вже 64 людини одужало, 20 хворіє, дві особи померло. 
На Хмельниччині станом на 9:00 було зафіксовано 1039 випадків захворювання. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Присяжна

    Все брехня !
  • Алла Тарашевська

    Дійсно,було б дуже добре,якби вказували мікрорайон.
  • Mykola Polyak

    Вважаю,що однією з багатьох причин ураження на covit,є тупе і безмозгле ігнорування цього вірусу,мовляв, ,,нам брешуть,це все вигадка,цього не існує'' !!! Люди відверто не хочуть одівати маски,респіратори.З'являються без них в місцях великого скупчення людей:- в магазинах,базарах, в місцях відпочинку і массових заходах !!!!!!!!!!!!!! І впевненний,що серед тих ураженних є саме такі громадяни !!!! Прикро !!!!!
  • Оля Прийма-Петришена

    Добрий день. Якщо є можливість, вказуйте мікрорайон, в якому з'являються нові хворі. Будь ласка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera 10:40 Через аварію на двох вулицях Хмельницького 9 травня не буде води 10:01 У Білогір’ї горів деревообробний цех play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up