У Хмельницькому майже пів тисячі активних випадків Covid-19

У Хмельницькому майже пів тисячі активних випадків Covid-19
Фото: Главком
  • Лише за вчора у місті виявили ще понад два десятки випадків захворювання.

У Хмельницькому за минулу добу, 12 вересня, підтвердили 28 нових випадків коронавірусного захворювання Covid-19.

Загальна кількість виявлених хворих в місті уже склала 936 осіб. З них 459 вже одужали. Нині ще 458 пацієнти хворіють. З них 126 лікується в стаціонарі. Також у Хмельницькому зафіксовано 19 летальних випадків внаслідок захворювання на коронавірусну інфекцію. Такі дані міської ради на ранок 13 вересня.

  • "В інфекційній лікарні станом на 9:00 172 хворих на Covid-19 (126 мешканців Хмельницького) і 1 особа із підозрою... В міській лікарні 4 хворих на Covid-19, 12 хворих із підозрою, 58 хворих із пневмонією. Усі мешканці Хмельницького".

Читайте також: Ще одна лікарня Хмельницького прийматиме хворих з COVID-19
 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Петро Заланський

    Читаєте рішення КСУ
  • Кристина Анисимова

    Навіщо вам те тестування, лікуйте симптоми, пийте багато рідини і не панікуйте.

    Мария Никишкина reply Кристина Анисимова

    тільки що нам повідомили,що сестра мого чоловіка лягла в лікарню з короновірусом. Вона,до речі,лікар інфекціоніст. Я до тепер також скептично до цього відносилася,але все помінялося,коли зачепидо знайомих і родину.

    Мария Никишкина reply Кристина Анисимова

    так не вийде,бо в нашому випадку майже зразу почалася двобічна пневмонія і тест позитисний ,.

    Марія Бориславськ reply Кристина Анисимова

    Вероника Алхимова ,👍

    Кристина Анисимова reply Кристина Анисимова

    Ирина Петришена ну от це 100% в нас на хворобі бізнес роблять

    Ирина Петришена reply Кристина Анисимова

    Вероника Алхимова щоб знати, чи не хворієш і не заражати оточуючих. Власне, це відбувається в усіх нормальних країнах, в яких гроші з ковідних фондів не закатали у велике крадівництво і на зарплати мєнтам, а пустили за безпосереднім призначенням.
  • Ирина Петришена

    Коли розпочнеться масове тестування, а не таке як зараз, що ти маєш бути ходячим трупом, щоб отримати направлення?
  • Мария Никишкина

    а ще скільки не виявили , бо тестують тільки тих у кого явно виражені симптоми, а хто контактував з ним---не тестують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up