У Вінниці захворіла дитина, а в сусідніх з Хмельниччиною областях 63 випадки коронавірусу

У Вінниці захворіла дитина, а в сусідніх з Хмельниччиною областях 63 випадки коронавірусу
  • Кількість підтверджених випадків Covid-19 в Україні зростає.
  • Останні дані - 162 випадки.
  • Хворі є майже у всіх областях, з якими межує Хмельниччина.

У більшості областей України вже зафіксовані випадки захворювання на коронавірус. Підтверджених випадків поки немає у 9 регіонах. В тому числі й на Хмельниччині. Та хвороба стає все ближчою.

Так вчора, 25 березня, у Вінниці було підтверджено захворювання на коронавірус в медсестри пологового будинку №2. Це був перший випадок в області. Станом на 17:00 сьогодні, 26 березня, хворих уже четверо. Серед них дитина. Виявилося, що це племінник жінки, яка першою захворіла у Вінниці. Про це повідомляє місцеве видання “20 хвилин” із посиланням на голову Вінницької ОДА.

Ще більше хворих у сусідній Тернопільській області - 15. Епіцентром там є Монастириський район, де зафіксували 12 випадків. В тому числі один летальний - 68-річний чоловік.

Відео дня

Для лікарні в Монастириському районі, де найбільше хворих, оголосили збір коштів. Вона виявилась абсолютно не готовою до такого.

У порівнянні із згаданими областями, більш спокійна ситуація у Житомирській області - 2 випадки захворювання. Чого не скажеш про Чернівецьку. Тут найбільше хворих серед всіх регіонів України. Саме тут вперше виявили коронавірус. Цей чоловік вже виздоровів і розповів про все, що пережив.

Загалом в сусідніх областях було підтверджено 63 випадки захворювання. Як і в Хмельницькому та області, немає хворих (станом на 17:00 сьогодні, 26 березня) і на Рівненщині. За останніми даними у Хмельницькій інфекційній лікарні перебувають двоє хворих із підозрою на COVID-19.

Читайте також: Далекобійник із Хмельницького повернувся із-за кордону та розповів про тамтешній карантин

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Любов Ровінська

    За село не журіться село без Дубова.про живе а от Дубове без села ні
  • Михайло

    В хмельницькій обл все в останню чергу. І дороги і даному випадку тести
  • Ирина Ирина

    Хмельницька область безсмертна

    Іра Монах reply Ирина Ирина

    Ирина Ирина
  • Ольга Літвінчук

    Сьогодні дуже "чудова" ситуація в дендропарку, проїхали повз, навіть нема де яблуку впасти народу повно, оце карантин.😓😓😓
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up