В Україні дозволили одночасно вакцинуватися проти Covid-19 та інших інфекційних хвороб

В Україні дозволили одночасно вакцинуватися проти Covid-19 та інших інфекційних хвороб
Фото ілюстративне

Таким способом можуть зробити щеплення діти від 12 років та дорослі.

В Україні можна буде робити щеплення від Covid-19 та від інших інфекційних хвороб за один раз. Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я.

"В Україні дозволили одночасно вводити вакцини проти Covid-19 та вакцини проти інших інфекційних хвороб дітям від 12 років та дорослим", — йдеться у повідомленні.

Відтепер за один візит до медзакладу можна буде зробити вакцину одразу від кількох небезпечних хвороб.

Відео дня

Нагадаємо, ще 23 лютого на Хмельниччині більше 26 тисяч хворих на Covid-19. Воєнний стан унеможливив ведення коронавірусної статистики. Тож з 27 березня червону карантинну зону в області скасували. Також у Міністерстві повідомили, що не будуть ділити Україну на "кольорові" зони на період воєнного стану і один місяць після його завершення.

З 1 червня припинив свою діяльність Центр масової вакцинації на Володимирській. Але отримати щеплення хмельничани можуть без проблем в поліклініках та амбулаторіях сімейної медицини. В яких саме — читайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Олеся Яцюк

    Що знову з'явився ??)у нас на грунті стресу він знизився до 90 % , сижу і думаю , кому немає що робити , владі чи моз в даний час...ми б вже давно виздихали в даній ситуації  і без клятої війни

    Алла Скалій-Гремечевська reply Олеся Яцюк

    Олеся Яцюк мабуть захотілося дітей до школи підготувати.
  • Тетяна Бабій

    Це реально треш! Вакцина від ковід важко переноситься, і ще не до кінця досліджена. А тут "компотик" з різних вакцин. А чого б ні, давайте проексперементуємо, як воно - змішати все: який результат буде(((
  • Алла Скалій-Гремечевська

    Хто крайній за вакциною?
  • Oksana Rudyk

    Я думала дурдом вже закрився , аж ні, знову щепленея😏

keyboard_arrow_up