Заступник Симчишина розповів, яким буде карантин наступного тижня

Заступник Симчишина розповів, яким буде карантин наступного тижня
Фото з архіву редакції
  • Більшість чинних обмежень припиняють дію цієї неділі, 18 квітня.

  • Що з карантином буде далі?

Цієї неділі, 18 квітня, завершується дія більшості карантинних обмежень, запроваджених у Хмельницькій ОТГ минулого тижня. Проте Хмельниччина все ще перебуває у «червоній» зоні, і поточні показники не дозволяють перейти у «помаранчеву» або «жовту». Чого ж хмельничанам чекати наступного тижня?

Заступник міського голови Хмельницького Роман Примуш розповів, що 18 квітня проведуть засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки. Найімовірніше, там приймуть рішення про подовження чинних обмежень, хоча можуть бути мінімальні коригування.

— Поки місто та область перебувають у «червоній» зоні, ми не передбачаємо якихось змін в плані обмежувальних заходів. Доки ситуація не стабілізується й не покращиться, думаю, що цей рівень обмежень буде залишатися. Ми проведемо засідання нашої комісії, проаналізуємо детально ситуацію, яку будемо мати на той час, і будемо приймати певні рішення. Але я думаю, що кардинально вони не змінять ситуацію з обмежувальними заходами, — розповів Роман Примуш під час онлайн-брифінгу сьогодні, 16 квітня.

Відео дня

Опитування

Що потрібно робити з карантином від 19 квітня?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач43

    Можете будь ласка сказати чи 26 числа старші класи підуть до школи?
  • Оксана Люлько

    Який це карантин,якщо все працює ресторани в т.д..... і діти до школи ходять
  • Сергей Кенеров

    Достал этот карантин. Я хочу чтоб мой ребенок ходил в школу, хочу ходить на суши и в мультиплекс и мне все равно что какое-то бабушка сдохнет от ковида.
  • Читач36

    Ця карантинна клоунада вже так надоїла. Як не працювати, то нікому; чому Епіцентр жодного карантину ще з минулого року не закривали? Там натовпи огого які, а речовий ринок - не приміщення, а працювати норм не можна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up